Новини / П'ятниця, 22 березня, 2019

Наші волонтери провели творче заняття для дітей у лікарні

Разом з маленькими пацієнтами Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру волонтери виготовляли пташенят із ниток.

     

     До дітей із Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру цього тижня прилетіли перші весняні пташенята. Наші волонтери виготовляли їх разом з маленькими пацієнтами із відділення педіатрії, хірургії та гематології клініки. Пташенята з ниток у дітей виходили яскравими, а дехто навіть покреативив і вирішив зробити павучка. 


     Цього разу на творчому занятті разом із дітьми мали змогу побувати і їхні мами, тож відділення на якийсь час стали місцем для спілкування і сміху. Дякуємо нашим новим волонтерам Аліні та Віктору із 2-ї Галицької бригади Національної гвардії України, які працювали з дітьми, що не можуть піднятися із ліжка чи виходити з лікарняних палат. А коли волонтер Віктор робив з Марійкою пташечку, то її мама кілька разів повторювала, що вперше бачить, щоб її дитина була така комунікабельна і так охоче спілкувалась з незнайомою людиною. 


     Оскільки батьки не завжди мають можливість відволікатися на творчість у лікарні, вони були дуже вдячні волонтерам. “Дякую, що робите яскравішими наші лікарняні будні”, - почули ми наостанок.
     А вже наступного тижня ми знову повернемося до маленьких пацієнтів, які творитимуть з нами уже щось нове!