Новини / П'ятниця, 15 вересня, 2023

Звіт за серпень 2023

Восьмий місяць цього року видався дуже плідним. Детальніше читайте далі.

 

В серпні 2023  команда БФ “КРИЛА НАДІЇ” продовжувала свою основну діяльність за стратегічними напрямками:

- медичний напрям;

- захист захисників;

- гуманітарний напрям.

 

Медичний напрямок:

Ми отримали від благодійників та передали для потребуючих  підопічних  гуманітарну медичну допомогу (медичні засоби та розчини, ліки, підгузки)  на суму      3 771 523,17 грн. Ця допомога було передана в 2 лікарні, де лікуються важкохворі діти, а також 5 благодійним та громадським організаціям, які опікуються важкохворими пацієнтами.

 

Крім того було закуплено розчини для ін’єкцій для зниження тиску під час операційного втручання та передано їх для  госпіталю.  Передані лікарські засоби на суму 48 337,82 грн. Це дасть змогу підтримати більш ніж 25 хворих під час операційного втручання.

 

Також благодійну медичну допомогу отримали в серпні 5 потребуючих (фізичних осіб). Це була оплата за обстеження та дорогостоячі аналізи, а також спецхарчування. Сума допомоги склала 30 593,6 грн.

 

Таким чином в межах гуманітарного та благодійного медичного напрямку в серпні  нам вдалось підтримати більш 22 500  потребуючих хворих. 

Загальний обсяг підтримки важкохворих підопічних в межах медичного напрямку в серпні склав:  3 850 454,59 грн.

 

Захист захисників:

Ми продовжуємо забезпечувати наших захисників та захисниць засобами домедичної допомоги.  Ми фандрейзимо, ретельно підбираємо, закуповуємо, перевіряємо та комплектуємо індивідуальні аптечки та рюкзаки парамедиків. 

Тож, об’єднуючи зусилля донорів, кожного та кожної хто донатив на допомогу захисникам та захисницям, нашої команди та волонтерів, нам вдалось зібрати та відправити на передову  в серпні 250 аптечок для 3х в/ч. 

 

Сума підтримки склала в серпні 146 538,00  грн

 

В нас відкрито постійний  збір на закупівлю комплектуючих для індивідуальних аптечок. Стати на захист захисників та захисниць можна донатом на такмед. Реквізити є у нас на сайті.

 

Гуманітарний напрямок: 

В нас продовжує працювати гуманітарний хаб. Ми разом з партнерами (громадські та благодійні організації) надаємо підтримку їжею та клінічним харчуванням для потребуючих (постраждале населення, ВПО, військові, люди в складних життєвих умовах, які ще і ускладнює війна).

В серпні місяці наша команда отримала від благодійників, розфасувала, спакувала, завантажила та відправила   13 780 упаковок їжі  та 5 920  упаковок води на загальну суму 6 074 669,1 грн

Це:  18 т 487 кг кави, супів та вермішелі швидкого приготування, кондитерських виробів і 35 516 літрів бутильованої питної води   Ця допомога завдяки нашим партнерам (25 громадських та благодійних організацій) поїхала в 13 регіонів країни. У Івано-Франківській, Черкаській, Хмельницькій, Львівській, Дніпропетровській, Харківській, Полтавській, Миколаївській, Вінницькій, Одеській, Київській, Рівненській областях та м. Києві  допомогу їжею отримали 15618  потребуючих. 

Херсон, Миколаїв, Запоріжжя, Харків та Донецька область — регіони, де найбільше зараз потребують чистої H2O.  Тож завдяки нашим благодійникам, роботі нашої команди та 11 організаціям-партнерам нам вдалось передати в ці регіони 35516 літрів бутильованої питної води, що дало змогу забезпечити приблизно 592 особи.

 

Традиційно  в серпні ми підтримували і тих, хто в певний період свого життя потребує спеціалізованого клінічного харчування. Допомогу таким харчуванням в серпні отримали 2 підопічних в Львівській та Одеській областях. А також для 61 підопічного наших партнерів було передано спеціалізоване клінічне харчуванн. 

Загальна сума підтримки склала  26 178,89  грн.

 

Загальна сума наданої допомоги за напрямком (їжею (у т ч клінічне харчування) та питною водою)  в серпні склала 6 100 847, 99  грн.

 

Більше тут