Новини / Середа, 15 листопада, 2023

"Миколай 2023": "Терапія радістю"

Ви вже чули про старт проєкту «Миколай 2023»? Ні? Тоді ми йдемо до вас.

 

Цього року  ви можете підтримати  два  проєкти: «Терапія радістю» та «Захист захисників». Обидва важливі, обидва потребують зусиль та витрат.

 

«Терапія радістю» це декілька окремих проектів, кожен з яких працює на підтримку психологічного стану дітей у лікарнях.

 

🎄«Коробка хоробрості» допомагає дітям боротися зі страхами. Адже, щоб одужати,  маленькі пацієнти щодня мають різні процедури і маніпуляції, часом не дуже приємні, інколи і лякаючі. Аби полегшити ці маніпуляції у кожному відділення дитячих лікарень Львова є «Коробка хоробрості»,  з якої маленький герой може після процедури обрати собі іграшку, як винагороду за мужність.

 

🎄«Лікарняні клоуни» дарують усмішки, радість, сміх і безтурботні веселощі. Для багатьох важкохворих дітей лікарні стають на тривалий час домом. Інколи пацієнти не залишають стін медзакладу до півроку. Це виснажливо та важко, і не тільки дітям, але і дорослим. Аби підтримати їх, наші лікарняні клоуни щотижня приходять у дитячі відділення та дарують позитивні емоції та радість.

 

🎄«Творчі заняття» півтори-дві години радості і творчості  і нехай весь світ зачекає! Малювати, вирізати, придумувати, сміятися та вигадувати така мета творчих занять. Кілька годин спілкування у дружній атмосфері за спільним ділом і настрій покращується в рази. А позитивне налаштування це вже великий крок до одужання. Ну і сніжинки по стінам усієї лікарні теж додають позитиву.

 

🎄«Дні радості»  ооо! Тут ми відриваємося найбільше: «Першочервневі байкери», «День мандарина», «Сніжинкове безумство», «Тихий Миколай». Чого  ми тільки не робимо, щоб діти на пару годин забули про те, що вони в лікарні і просто безтурботно веселилися. Одне з таких свят саме наближається і можна стати його частиною 😉.

 

Ми знаємо, що радість лікує, а посмішки допомагають швидше одужувати! А ви можете стати одним з таких «терапевтів радості» підтримавши Миколая. 

 

Як? Ось кілька варіантів:

 

❄️ поставити «Коробку робрості» в своєму офісі;

❄️ переказати кошти на підтримку https://www.liqpay.ua/uk/checkout/i25820194067  перекази по Україні і з-за  кордону;

❄️ доєднатись до команди «Терапії радістю» і допомагати дітям разом.