Новини / Субота, 24 грудня, 2011

Бандурович Дем’ян – я молодець! Та допомога все ще потрібна.

У Дем'яна Бандурович чудові новини - малюк вже вдома!

Позаду хімія, авто-ТКМ, стерильний бокс і багато іншого. Якщо по порядку, то 21 листопада Дем'ян заступив у бокс, через тиждень йому перелили клітини, на десятий день у малюка запрацював кістковий мозок, через тиждень їх перевели в палату з стерильного боксу, а зараз дитина вдома! Ось така чудова історія!

Але насправді все, звичайно ж, було не так легко і складно, як я написала - Дем'ян важко переносив хімію перед пересадкою, дуже вередує, ледь не довів маму своїми капризами. У боксі температурив, не їв, правда, апетит скоро повернувся.

Тепер можна трішки перепочити і сказати – Дем’янчик просто молодець! Величезне спасибі всім за підтримку цій сім'ї. Мама виховує Дем'яна одна, звичайно, їй допомагають батьки, але у неї самої ще два брати студента, які поки вчаться і не можуть повноцінно працювати, але, не дивлячись на це, теж допомагають любимому  племіннику. Без допомоги небайдужих людей пересадка могла і не відбутися - витрати на супутні препарати, обстеження, аналізи склали близько 20000 гривень, не рахуючи харчування та інших непередбачених витрат, чи варто говорити, що взяти таку суму мамі було нізвідки.

Велике Вам спасибі! Цей бій ми виграли, але це ще не все.

Тепер малюкові належить повторно поїхати на MIBG до Польщі. Дем'ян вже записаний на 17 січня, одразу після цього дитину чекають у Києві на пункцію кісткового мозку. Вартість поїздки на MIBG складе близько 2000 доларів - 16000 гривень. Із зібраних грошей залишилося 2000. Потрібно ще 14 000 гривень.

Попереду Новорічні свята, весь світ стає чистішим і добріші, і все завмирає в очікуванні дива. Для всіх наших малюків та їх батьків найбажаніше диво - в один прекрасний день прокинутися здоровеньким. Дем'ян на шляху до цього дива. Допоможіть зібрати гроші на обстеження - воно покаже, чи працює кістковий мозок так, як належить.

Дем'яну, як і раніше, дуже потрібна допомога.

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Бандуровича Дем'яна.