Новини / Вівторок, 24 квітня, 2012

39900 гривень на ноксафіл для Шандерської Оксани.

Оксані потрібен дуже дорогій протигрибковий препарат.

Шандерська Оксанка ще толком навіть не почала лікування основного захворювання, але всі можливі ускладнення, на жаль, вже присутні ... Тиск, жар, дівчинці постійно гаряче, навіть коли немає температури. Низькі аналізи, постійні переливання тромбоконцентрату - минулого тижня після свят всі донори отримали тимчасові протипоказання, і наша дівчинка залишилася без тромбоцитів.

Але основна біда на сьогодні - грибковий сепсис. Грибок в носі, в гортані, в роті - просто жах ... Спочатку призначили віфенд, але скасували оскільки краще не стало. Зараз потрібен ноксафіл - інфекція, яка в Оксани чутлива до позаконазолу, діючої речовини ноксафіла.

Перший флакон вже закуплено МБФ «Карітас Україна». Так само «Карітас» закупили для дівчинки віфенд, таргоціт, екворал, солу-медрол і сети для тромбоцитів на 100 тисяч гривень. Здавалося б - 100 тисяч, величезні гроші! Страшно подумати, але для деяких наших підопічних вони випаровуються в найкоротші терміни, коли є грибкова інфекція і потрібен тромбоконцентрат.

Першого флакона вистачить на 6 днів, почали сьогодні, значить, вистачить до понеділка. Скільки флаконів знадобиться всього - поки не відомо, мінімум 4, а може і більше.

І так, на понеділок потрібен другий флакон і 13300 на його оплату. Зібрано всього 700 гривень. У батьків таких грошей просто немає. І життя 16-річної дівчинки насправді висить на волосині - грибок дуже агресивний і якщо його не перемогти, Оксанка так і не зможе почати лікування атгамом, який з дня на день повинні передати з Києва.

Будь ласка, допоможіть купити ноксафіл. Оксані дуже потрібна фінансова допомога.

Також потрібні донори І (+) на тромбоконцентрат. Якщо ви можете і хочете стати донором для Оксани - будь ласка, зв'яжіться з татом дівчинки 096 159 85 53, Володимир.

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Шандерської Оксани.