Новини / Вівторок, 08 травня, 2012

Зівокс для Шандерської Оксани.

В Оксанки Шандерської, нарешті, гарні новини! Грибкова інфекція відступає, Ноксафіл зробив свою справу! Величезне спасибі всім, хто допоміг оплатити цей препарат  - переоцінити Вашу допомогу неможливо, оскільки для Оксанки він був єдиним шансом таки розпочати основне лікування. Зараз дівчинка закінчує курс протигрибкових і повинна приступати до Атгаму.

Але сьогодні терміново знадобився Зівокс 600мг 10 флаконів вартістю 4880 гривень. Препарат вже замовлено і доставлений, взятий, як завжди, в борг - спасибі людям, які не сумніваються в нашій порядності, і спасибі всім Вам, хто допомагає нам тримати слово і вчасно повертати борги за препарати.

Коштів на купівлю Зівоксу не залишилося - на останній флакон Ноксафіла було зібрано 7000 гривень, ще 6300 довелося докласти з «резервних» коштів. Препарат потрібно оплатити в четвер, і поки ми його не оплатимо - не зможемо замовити більше нічого, а діток і потреб у нас щодня дуже багато.

Допоможіть оплатити Зівокс для Оксанки. Попереду курс основного лікування і від можливих ускладнень вже стає не по собі ... Не по собі і від думки про те, що сети для тромбоцитів, закуплені МБФ «Крітас Україна», неминуче колись закінчаться. Як і антибіотики, і Нейпоген.

Оксанка і її батьки дуже сподіваються на нашу з Вами підтримку - вони прості скромні люди, роблять для своєї дитини все, що можуть, мама весь час з Оксаною, тато буквально «живе» на станції переливання крові.

Дуже потрібна допомога!
І спасибі Вам, за те, що Ви є!

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Шандерської Оксани.