Новини / Середа, 20 лютого, 2013

Акція «Надія Є!» до дня онкохворої дитини.

15 та 16 лютого, як і кілька років поспіль, у Львові та Трускавці, а цього року ще й у Стебнику, Бориславі та Дрогобичі, відбулася благодійна свічкова акція до міжнародного Дня онкохворої дитини «Надія Є!»

Цього року ми знову запалювали свічки, викладали ними фразу «Надія Є!», роздавали листівки, та розповідали гостям і мешканцям своїх любимих міст про наших маленьких друзів та про їх не дитячі проблеми.

Цього року нас було менше, проте все більше перехожих зупинялись, запитували, допомагали запалювати свічки, цікавились долею дітей та робили пожертви, та дуже тішились, що акція «не політична» :)

             

           

 Серед них було багато дітей та підлітків, які з цікавістю спостерігали за нами та допомагали викладати напис, багато юнаків та дівчат, дорослих та літніх людей, що зупинялись, читали листівки, спілкувались, фотографували та жертвували кошти.

Цього року ми зібрали 5625 гривні 40 копійок:

593,50 – у Стебнику,

912,50 – в Дрогобичі,

663,60 – в Бориславі,

2713, 80 – у Трускавці,

742,00 – у Львові.

Величезне спасибі нашим волонтерам, мешканцям та гостям міст, а також міським адміністраціям Львова, Дрогобича, Стебника, Борислава, Трускавця та керівництву ЗАЗ «Трускавець курорт» за сприяння у проведенні акції. Усі зібрані кошти буде використано на потреби онкохворих дітей, що проходять лікування у ЗУСДМЦ.

Цього року, як і кілька років поспіль, змучені і змерзлі, але задоволені і сповнені надій, ми розповзлися по домівках, адже кожен новий рік дає нам підтвердження, що наші діти будуть жити завтра, якщо ми не будемо байдужі сьогодні, а небайдужих людей серед нас стає все більше, отже НАДІЯ Є!

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02