Новини / Вівторок, 12 березня, 2019

Нирка для Олега Пилипчака

Він хоче жити звичайним життям і мріє подорожувати з друзями. Але зараз його подорожі окреслені єдиним маршрутом: село-лікарня, лікарня-село.

           Так відбувається тому, що у реальному житті 21-річний Олег Пилипчак прив'язаний до діалізного апарату. Тричі на тиждень багато років хлопець їздить із маленького села Козьова, що на Сколівщині, до Львова на гемодіаліз. У Олега – хронічна ниркова недостатність і для того, щоби жити повноцінним життям, він потребує нової нирки.
    
           Хлопця погодились прооперувати у Білорусі (зараз лише ця країна дає українцям донорські органи). Вартість такої операції - 65 тис. доларів США. Гроші, ймовірно, виділить МОЗ, але окрім самих коштів на операцію, потрібно ще приблизно 20 тис. доларів на супутнє лікування, діагностичні процедури, проїзд та харчування. Звернутися за допомогою Олег не має до кого, оскільки хлопець – сирота: живе у селі зі старенькою бабусею, яка окрім нього опікується ще трьома братами і сестрами Олега.

           Хлопець очікує на омріяну операцію уже шість років. Це саме той випадок, коли розраховувати на допомогу родини Олег не може. А самотужки хлопець не збере такої суми. Працювати не дуже виходить - половину свого життя Олег або в лікарні, або їде до неї, або повертається додому, а особливих статків в родині з чотирьох сиріт ніколи і не було.

           Допоможемо Олегу відчути, що він не самотній у боротьбі зі своєю хворобою!

           ПриватБанк - 5169 3305 1136 7333 (Ліпська Н.С. БФ "Крила надії" - карта фонду, лише для клієнтів ПриватБанку)

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
призначення платежу -"добровільна пожертва для Олега Пилипчака".
Дякуємо!