Новини / Вівторок, 01 січня, 2008

Новини 10.12.2007.

ГЕМАТОЛОГІЯ

 
1. Діма Проскурник - продовжуємо боротьбу . Потрібен віфенд .
Зараз Дімі продовжують капати віфенд, завдяки усім вам вдалося розрахуватися з нашим боргом , але віфенд потрібен знову і знову .
Зараз ми знайшли де купувати віфенд за ціною 680 грн. за флакон , це ціна одного дня життя Дмитрика .Самотужки батькам не справитися.
В суботу 1.5 години не могли встановити катетр, на маму шкода було дивитися ,а попереду Дмитрика чекає біопсія печінки , сьогодні його буде оглядати хірург. Біопсію будуть робити під загальним наркозом.
Ще одна проблема - Дмитрика дуже болить спина, через те що хребці уражені грибком. Лікарі рекомендували лежати йому на хорошому функціональному ліжку, щоб не було ускладнень і травм хребта , але в палаті де лежить Дмитрик лише старе панцерне .
Вартість ліжка 3000 грн. Ми дуже просимо відгукнутися небайдужих людей.
Можливо хтось з підприємців зможе профінансувати цю потребу, адже ліжко після одужання хлопчика залишиться у лікарні і буде слугувати іншим дітям
 
2. Марьянка Глушак. Дома запасається силами.
Марьянка зараз дома, через проблеми з серцем кардіологи забороняють робити хімію, крім того дівчинці треба набрати вагу, бо за час перебування у лікарні вона дуже схудла. Я говорила з мамою, та каже, що дома їм краще, дівчинка трошки відійшла .Зараз капають антібіотік на дому. Ліки поки дає держава.
 
3. Ромчик Борковський . Потрібна донори на тромбоконцентрат , чоловіки 2+.
Закінчив блок хімії, очікується падіння показників [B]життєво необхідні донори 2(+) [/B], напишіть мені чи подзвоніть, я поясню усю процедуру .
ТЕРМІНОВО ПОТРІБЕН НЕЙПОГЕН   - вартість 1 ампули 140 $ (На сьогодні позичили у Глушак 3 флакони, але треба відати)
 
 
4. Віка Тарадаха . В лікарні , продовжує лікування.
Зараз в нормі , дуже любить приходити на наші творчі заняття з дітьми . Спочатку була як суцільний їжачок , а зараз посміхається і як тільки бачить волонтерів спішить на заняття .Для Віки дуже корисні заняття з дрібними речами, бісер , аплікація , їй дуже подобається вирізати і клеїти . Дівчинка розповідала що дуже любить робити саморобки .
 
5. Свирид Соломійка . Потрібно 4 флакони Біовен-Моно , вартість 2200 грн. (550 за флакон).
Соломійка як завжди посміхається , у ці вихідні її відпустили додому набратися сил перед наступним блоком. Як усе буде гаразд за 2 тижні заступає на хімію. Препарати є , а ось імуноглобулін треба купувати . Потрібно загалом 4 флакони Біовен-Моно.
 
Загалом у відділенні постійно потрібно:
  • Нейпоген – 1 фл 140 дол.
  • Біовен- Моно – 1 флакон 550 грн.
  • Віфенд - 1 флакон 680 грн.
 
ХІРУРГІЯ
 
1. Максимко  Романик – готується до операції.
Прийшли відповіді з Германії із Сингапуру . Максимку готові лікувати і там і там, але вартість лікування в Мюнстері сягатиме 260 тис. євро (і суму треба внести одразу, про розбивку рахунку домовитися не вдалося ) , Сінгапур попередньо озвучив суму приблизно 25 тис євро , але все стане ясно лише після обстеження на місці .  Батьки на роздоріжжі. Чекають рахунку іще з однієї клініки, щоб прийняти рішення.
 
2. Сольська Яринка наша новенька підопічна. Потрібно 850 грн.
Для того щоб заступити на хімію потрібно 850 гривень для оплати медикаментів, сьогодні через відсутність ліків хімію відклали.
Етопозид 100 мг -3флакони
Карбоплатин 150 мг - 3 флакони
 
Загалом для відділення хірургії потрібно постійно:
  • Ендоксан (Бакстер)
  • Етопозид (Ебве)
  • Карбоплатин (Ебве)
  • Дакарбазин (Медак)
  • МЕSNA (Уромітексан).