Новини / П'ятниця, 04 січня, 2008

І знову продовжується бій

Я не одного разу писала про Дмитрика, чудового дев'ятирічного хлопчика з пухнастими віями, про які мріє усе жіноче населення Львівської обласної спеціалізованної клінічної лікарні і усіх дівчат волонтерів

       Останні  п'ять місяців ми усі разом намагаємося справитися з грибковою інфекцією, котра захопила організм Дмитрика . Увесь цей час лейкоз не давав про себе знати, та два тижні назад ми отримали дуже погану звістку, пункція показала 8% бластів. Рецидив. Попереду нас чекає бій. І буде він далеко не простим, тому що незважаючи на усі зусилля лікарів, рідних, волонтерів і небайдужих людей різних країн. ми так і не змогли остаточно подужати грибок, крім того залишається звуження стравоходу, котре може ще збільшитися при хіміотерапії.

Боротьба буде важка. Уже зараз на протязі дуже тривалого часу Дмитрик приймає препарат ВІФЕНД, один флакон якого вартує близько 140 $ за флакон. Тепер до віфенду добавився АМБІЗОМ, котрий не лише не зареєстрований на Україні, а ще й вартує 270 $ за флакон.
Дзвінки з лікарні як телеграми з місця боїв - "залишилось два флакони", "наскребли грошей на третій", "замовили в борг іще 1".
 
Ми дуже вдячні усім тим, хто допомагає в цій боротьбі, тим хто знаходить для нас препарат, коли його ніде нема, тим хто допомагав і допомагає оплачувати шалені рахунки за ліки. Нам дуже важливо, що ви поряд, без вас, без вашої підтримки ми б давно зійшли з дистанції, але ми знов просимо про допомогу - ціна дня життя Дмитрика 410 $ в день , а терапію треба  продовжити іще мінімум 21 день.

Якщо ви готові допомогти і переказати кошти просимо вказати в призначенні платежу -  для Д.Проскурника