Новини / Вівторок, 28 жовтня, 2008

І знову терміново потрібні кошти на імуноглобулін, цього разу для Оленки.

До нас звернулась по допомогу мама Матушевської Оленки, що проходить лікування в гематології ЛОДСКЛ, у відділенні вона вже цілий рік.

І знову терміново потрібні кошти на імуноглобулін, цього разу для Оленки.

 

 

До нас звернулась по допомогу мама Матушевської Оленки, що проходить лікування в гематології ЛОДСКЛ, у відділенні вона вже цілий рік.
Після останнього блоку Оленці терміново необхідний Біовен-моно, 4 флакони. Загальною вартістю – 2383.20 гривень.
Це не надто велика сума, але її нема.
З шестилітнього віку дівчинка хворіє гострим хронічним пієлонефритом. 27 вересня 2007 року у неї піднялась температура, яку неможливо було збити. Розгорнутий аналіз крові показав страшну хворобу – гостра лімфобластна лейкемія, Т-клітинний варіант. Оленку направили у гематологію Львівської обласної, де вони з мамою перебувають і зараз.
Позаду вже 4 блоки ХТ , по-різному важких, кілька реанімацій, грибкові інфекції... Та зараз Оленка закінчує останній, 5 блок. Увесь цей час , цілий довгий рік батьки справлялись самотужки, і не звертались про допомогу, проте, фінансові запаси рано чи пізно закінчуються, нажаль, майже в кожній сім’ї, що стикнулась з такою хворобою.
Сьогодні препарат нам відпустили в борг бо часу зволікати не було , проте борг треба погасити якнайшвидше.
Оленка розумниця, навчається в 6 класі школи № 34 у м.Львові.У наш час інтернету і комп’ютерних ігор, більш за все ця особлива дівчинка любить читати художню літературу, читає дуже багато. Загалом, Оленка творча особистість, окрім читання, дівчинка пише прекрасні твори і їй це дуже довподоби. Дівчинка гарно малює, займається у гуртку і її картини, зі слів мами, не надто вже й дитячі, вони сповнені змісту і відрізняються власним стилем. І все це в 11 років! І це ще не все, окрім гуртка малювання Оленка ще відвідує танцювальний і театральний гуртки.Вона дуже незвична і романтична дівчинка. Дуже любить тваринок – котиків і песиків. А ще, як каже мама, недавно виявилось, що Оленка любить готувати, і думаю, це їй також прекрасно вдається.

8 067 99 55 114 Петракова Світлана (мама Оленки)
8 050 370 90 02 БФ «Крила надії» Маріна Анісімова

П.С. Дітям котрі проходять лікування від раку дуже часто необхідні препарати категорії СОС – нейпоген, граноцит, Біовен-Моно, гристим, філграстим . В будь який момент комусь із наших підопічних можуть знадобитися ці препарати і часу на пошуки коштів, як і цього разу, може не бути. Тому ми звертаемося до усіх з проханням допомогти нам створити необхідний резерв коштів для закупівля таких препаратів.

Розрахунковий рахунок
БФ "Крила надії"
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
Рахунок 26000060442841
ЄДРПОУ 35620901
МФО 325321
призначення платежу - добровільна пожертва , «СОС фонд»