Новини / Четвер, 18 грудня, 2008

Миколай дітям у лікарнях

А вже у суботу Миколай добереться до відділення онгкогематології м. Ів Франківська. Окрім того протягом усіх Різдвяних свят триватиме акція збору коштів для покращення побуту у відділеннях де проходять лікування діти хворі на рак. Акцію підтримала Гільдія рестораторів м. Львова. Скриньки для збору пожертв розташовані у ресторанах і кав’ярнях міста.

 

Миколай дітям у лікарнях

 

 

Свято Миколая. Ще з вечора ти чекаєш, а що ж це буде, передчуваєш зустріч з казкою. Ранок - запах ялинки і мандаринів і пакунок під подушкою, радість розгортання подарунку, а що ж там в середині, і біжиш хвалитися друзям та рідним… А якщо ти у лікарні і через важкість хвороби до тебе не можна заходити нікому крім лікарів і інколи навіть встати з ліжка немає сил, а свято ось воно і дуже хочеться чогось доброго і світлого …..
Саме тому сьогодні пізно ввечері Миколай завітає до Львівської обласної спеціалізованої клінічної лікарні, до відділень хірургії і гематології, де проходять лікування діти хворі на рак з подарунками для кожної дитини.

А вже у суботу Миколай добереться до відділення онгкогематології м. Ів Франківська.

Окрім того протягом усіх Різдвяних свят триватиме акція збору коштів для покращення побуту у відділеннях де проходять лікування діти хворі на рак.

Акцію підтримала Гільдія рестораторів м. Львова. Скриньки для збору пожертв розташовані у ресторанах і кав’ярнях міста.