Новини / П'ятниця, 27 лютого, 2009

Ангелінка чекає на МРТ

Місяць тому Ангелінка Сухецька закінчила другий блок, але їй ще не зробили МРТ. На щастя, причина не в здоров’ї дівчинки. Причина в тому, що томограф в луцькій лікарні вже місяць є несправним. Обіцяють, що з березня він запрацює. Звичайно, можна було б зробити МРТ в м. Рівне, але їхній томограф є старий, і процедура триває не 8 а 35 хвилин, і потрібно вводити наркоз, а в Ангеліни слабке серце. Отож, батьки вирішили не ризикувати здоров'ям донечки і почекати на «свій» апарат.

Ангелінка чекає на МРТ

 

 

Місяць тому Ангелінка Сухецька закінчила другий блок, але їй ще не зробили МРТ. На щастя, причина не в здоров’ї дівчинки. Причина в тому, що томограф в луцькій лікарні вже місяць є несправним. Обіцяють, що з березня він запрацює. Звичайно, можна було б зробити МРТ в м. Рівне, але їхній томограф є старий, і процедура триває не 8 а 35 хвилин, і потрібно вводити наркоз, а в Ангеліни слабке серце. Отож, батьки вирішили не ризикувати здоров'ям донечки і почекати на «свій» апарат.
Поки розмовляла з батьком, Ангелінка декілька разів підбігала до нього і голосно говорила – «лапка болить!». Як виявилось, в неї тепер є новий друг - їй купили маленьке цуценятко, від якого Ангелінка в захваті. Звичайно батьки дбають про донечку і собачка живе на вулиці, щоб маленька не контактувала з ним. Ангелінка постійно виглядає свого друга з вікна і радіє, чим дуже тішить і батьків і нас.
Після хімії вона почала набирати вагу, але зараз апетит зменшився і звичайна вага повільно відновлюється. Також Ангелінка дуже рухлива, багато бігає, тобто надолужує все те що пропустила підчас перебування в лікарні.

Отже, чекаємо на результати МРТ і сподіваємось, що все буде добре і дуже добре.

Контактний телефон тата - Андрій Сухецький – 8-(095)-67-81-489