Новини / Вівторок, 03 березня, 2009

Молодняк Роксоляна

У Львові почалась справжня весна, тепла і сонячна, а разом із весною прийшла прекрасна і довгоочікувана звістка – Молодняк Роксоляну виписали з лікарні!


 

             У Львові почалась справжня весна, тепла і сонячна, а разом із весною прийшла прекрасна і довгоочікувана звістка – Молодняк Роксоляну виписали з лікарні! Який же ж не легкий це був шлях... Скільки сил, скільки терпіння, скільки переживань... и тепер це позаду!!! І Лянка, і мама Ліля, і всі ми надзвичайно чекали цього дня. Сьогодні наша красуня, наша завжди весела дівчинка, яка сама піднімала настрій і собі, і мамі і половині відділення, наше любиме сонечко вже вдома. І не важливо, скільки було нервів, сліз, страху і болю, адже Лянка перемогла, а точніше, як сказала мама Ліля, «ми разом перемогли, це і ваша перемога»!

             Лянка і мама передають величезний привіт і подяку усім, хто допомагав їм на цьому не легкому шляху, підтримував фінансово, передавав подарунки, вітання, писав смс, добрі побажання, молився і просто подумки був поряд увесь час. А таких людей було надзвичайно багато, тому вихід у Лянки був лише один – здолати підлу хворобу.

              Тепер Лянка вдома, відпочиває, приходить до тями, так би мовити... Згодом завітаємо до неї вгості, кажуть, Лянка знатний кулінар... обіцяла обов’язково бути на зв’язку. А нам лишається побажати нашій дівчинці щастя, здоров’я і такої ж наполегливості у досягненні всіх інших своїх мрій :) !!!