Новини / Понеділок, 16 березня, 2009

Величезна подяка від наших діток

Прунчак Володя і його батьки висловлюють величезну подяку всім небайдужим людям, що відгукнулись на прохання допомогти хлопчику...

 

Величезна подяка зі Львова
Прунчак Володя 
 
         Прунчак Володя і його батьки висловлюють величезну подяку всім небайдужим людям, що відгукнулись на прохання допомогти хлопчику - всім благодійникам, всім , хто зголосився стати донором, лікарям, медичному персоналу лікарні, волонтерам, священнику, що приходить у відділення, всім добрим людям, що моляться за Володю і підтримують його – сім’я глибоко вражена тим, що, здавалося б, лише їх особиста біда знайшла такий відклик в серцях цілком незнайомих людей. Особлива подяка Стець Христині та всій команді ТРК Люкс за постійну допомогу у розміщенні інформаціїї про наших діток.
         Володя проходить ХТ, і цей блок дається йому не легко, хлопчик відчуває слабкість, хоче тільки лежати. Хочу нагадати, що завтра, 17 березня, Володі виповнюється 13 років и проведе він цей знаменний день, нажаль, у лікарні. Але, завдяки всім нам хлопчик знає, що він не один. Прошу підтримати Володю добрими побажаннями. 
Сестрички Лапчак 
 
            Сестрички Лапчак пройшли чергову ХТ і в суботу повернулись додому, що було дуже доречно, адже 15 березня Оленці Лапчак виповнилось цілих 3 роки!!! Щиро вітаємо нашу принцесу і бажаєм, звичайно, щоб всі ці лікарні і обстежання поскорше лишились в минулому, а попереду нашу любиму дівчинку чекало щасливе і прекрасне життя. Татко разом з іменинницею передають слова подяки всім, хто не забув і привітав малечу з цим днем. Нажаль, Оленочка знову трошки застудилась після лікарні, отож давайте всі дружно побажаемо їй здолати як цей недуг, так і всі інші!!!.