Новини / Середа, 27 травня, 2009

Метелики на творчому занятті

Цієї суботи на творчому занятті в лікарні відбувся політ фантазії. Уява волонтерів і діток літала оскільки ми робили метеликів. Але це були не прості аплікації на папері, а дуже складні і делікатні серпантини скріплені між собою.

Метелики на творчому занятті
      

           Цієї суботи на творчому занятті в лікарні відбувся політ фантазії. Уява волонтерів і діток літала оскільки ми робили метеликів. Але це були не прості аплікації на папері, а дуже складні і делікатні серпантини скріплені між собою.  Для того щоб метелик мав кольорові крильця потрібно було об’єднати смужки паперу різного кольору, і після цього прикріпити їх до кольорового тільця метелика. Спершу кольорові серпантини вперто не хотіли прикріплюватись до основи, але трохи наполегливості і винахідливості - ось і метелик готовий. Також, дехто з діток зробив своєму метелику величезні «кучеряві» вусики :) нехай в природі метелики і не мають таких вусиків, але ж як красиво!

Ціле заняття робота кипіла, всі творили і ніби змагались між собою – а хто ж зробить красивіше?
Менші дітки, як завжди проявили кмітливість і винахідливість. Навіщо робити метелика з чотирма крилами, які так важко склеювати між собою, якщо можна зробити два крила і вийде чудова стрекоза. А що буде якщо зробити лише один завиток кольорового паперу? Ні це не буде стрекоза з одним крилом, в цьому випадку ми отримаємо яскравого равлика. Це ще одне відкриття нашого творчого заняття :)
 
 
      
Чергове творче заняття в лікарні пройшло на відміно. А дітки вже чекають наступного і вгадують, що ж вони будуть на ньому робити.
Але, на жаль, творчі заняття неможливо провести без матеріалів, які ми використовуємо для роботи, а ті що є – швидко закінчуються. Тому просимо допомоги в придбанні розхідних матеріалів для проведення творчих занять і подарувати дітям ще одну хвилинку радості.
 
 Грошові внески також можна переказати на розрахунковий рахунок фонду.
Реквізити для надання допомоги
БФ "Крила надії"
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
Рахунок 26000060442841
ЄДРПОУ 35620901
МФО 325321
призначення платежу - добровільна пожертва на проведення творчих занять