Новини / Четвер, 18 червня, 2009

Наші новини

18.06.09

Мамчур Христинка

Христинка в лікарні, успішно пройшла два блоки хіміотерапії з вінорельбіном, зараз чекають результати аналізів за якими лікарі будуть вирішувати, що робити далі – третій блок чи обстеження і операція.
Дівочинка почувається добре, як завжди весела і енергійна. Христиночка не може без компанії, дуже не любить бути сама в палаті. За словами мами, коли вони приїжджають в лікарню, Христиночка перевіряє всі палати, і дивиться де лежать дітки, з якими можна буде бавитись і просить щоб підселили її саме до них.
 

Ткачук Вадимчик

Вадимчик приїздив минулої п’ятниці на черговий курс післяопераційної хімії. Виглядає він значно краще, прекрасно ходить, майже не кульгає, якщо не знати про операцію – то і не здогадаєшся.
Самопочуття Вадима покращилось, він знову почав посміхатись, а перед від’їздом до дому, коли я заходила передати квитки на поїзд і попрощатись, Вадимчик дивився дитячу передачу і підспівував пісеньку в повний голос. І є причина поспівати пісеньки і радіти - в понеділок Вадимчик пройшов контрольну компютерну томографію грудної клітини і, як сказав лікар, нічого, щоб йому не хотілось побачити він не побачив.
Вадимчик впевнено іде на поправку, лише дуже втомився від постійних переїздів з Коломиї до Львова і навпаки, а ще він дуже скучив за мамою… Їздити Вадиму потрібно буде до серпня.


Тріщ Ростик

Ростик в лікарні, в п’ятницю приїхав на хімію. В понеділок хлопчику зробили термінову операцію. Сталось так, що підключичний катетер, який стояв у Ростика, тріснув і кусочок попав в вену. Складна операція тривала чотири години і пройшла успішно. Ростик з вчорашньього дня вже в палаті. Чи варто говорити яка велика загроза була для життя хлопчика… Залишається лише «зняти капелюха», перед професіоналізмом львівських лікарів і побажати здоров’я Ростику.
Ростик ще слабкий, в нього температура, хімію, звичайно, призупинили, але він в палаті і найстрашніше вже позаду.


Гриневич Олег

Успішно відкапав черговий блок і зараз він вдома. Почувається добре, за словами мами став «ніби здоровішим», що і не дивно, бо Олежик у нас спортсмен, а значить повинен швидко відновлювати сили!
В п’ятницю Олег приїде на контроль аналізів, а через два тижні – на черговий блок хімії. Після операції Олежик не набирає вагу, йому трошки зменшили дозу хімії, сподіваємось, що тепер все буде краще.
Дуже сильно хочеться, щоб в п’ятницю аналізи в Олега були високими і тоді в суботу він піде – на шкільний випускний!!! Наш кароокий красень закінчує дев’ятий клас, а так як у них в школі є лише дев’ять класів, то випускний буде самий справжній! Сьогодні Олежик ходив на годинку до школи і йому навіть дали слова, які він повинен буде промовити на офіційній частині. Дуже прошу всіх міцно тримати кулачки за Олежка, щоб аналізи дозволили йому не пропустити такий важливий день в житті кожного молодого чоловіка!

 

Підкович Роман

Роман дома, успішно пройшов п’ятий блок хімії, в понеділок здавав аналізи, все у нього добре. Цього тижня мав починати останній шостий блок, але він з тіткою вмовив лікуючого лікаря все перенести на наступний тиждень, бо Ромчик також випускник!!!
Як і Олежик, в суботу Рома іде на випускний, все вже готове, костюм є, аналізи хороші, настрій відповідинй. Тримайте кулачки і за Рому!!!
Після того, як Ромчик дізнався, що іде на покращення, світ навколо змінив фарби і став кольоровим і яскравим , і Роману дуже захотілось всього – і спілкуватись з друзями, і ходити в школу, і йти на випускний вечір – і дуже хочеться вірити, що ці фарби більше не поблідніють!
Наступного тижня Рома закінчує хімію і напевне, препарати прийдеться купувати самостійно. На рахунку фонду для Підковича Роми залишилось 922,20 гривні. Будемо сподіватись, що аналізи не будуть «падати» і ми зможемо забезпечити хлопця всім необхідним.


Сестрички Лапчак

І на останок, всім привіт від сім’ї Лапчаків!
Завтра принцеси їдуть в лікарню, але капатись буде лише Іваночка, а Оленці прийдеться їхати за компанію – її просто немає з ким залишити дома і вона буде морально підтримувати сестричку і всяко її розважати, сподіваємось, що така місія їй сподобається.
Оленці два тижні тому робили МРТ, результат хороший, все чисто. Іванці також будуть робити МРТ в 20 числах цього місяця, і дуже хочеться сподіватись що також все буде добре.