Новини / Вівторок, 30 червня, 2009

Сидоров Юра – дуже потрібна допомога!

Хлопчик зараз вдома, їх відпустили до п'ятниці. В п'ятницю Юрочка приїде в лікарню на аналізи.

Сидоров Юра – дуже потрібна допомога!

  Хлопчик зараз вдома, їх відпустили до п'ятниці. В п'ятницю Юрочка приїде в лікарню на аналізи.
 Останній блок відкапали добре, відчував себе хлопчик чудово. Коли ми бачилися востаннє, Юрочка дуже діловито гриз морквину і абсолютно не хотів реагувати на фотоапарат. Всі наші спроби привернути увагу не увінчалися успіхом, хоча фото вийшли чудові – спасибі Насті. Ось такий дивний малюк, раз вирішив їсти морквину, то вже нехай цілий світ зачекає! А ще, коли з Юрочкою прощаєшся, - він довго дивиться на тебе своїми серйозними очима і мовчить, і лише коли закриваєш за собою двері – починає енергійно махати ручкою і кричати навздогін «па-па!». Юрі терміново необхідне обстеження в Москві і у батьків немає на це грошей.
На поїздку потрібно близько 7000 – 8000 гривень. За останній тиждень на рахунок батьків поступило 720,00 (спасибі!), отже залишилося зібрати десь 6280 – 7280 і тоді обстеження в Москві і подальше лікування стануть можливими для Юрочки. Але часу все менше і менше, залишився практично тиждень, в Москві малюка чекають 6 липня. Мама з татом і Юра дуже сподіватися на допомогу небайдужих людей, оскільки більше їм сподіватися ні на кого. А їхати треба обов'язково.
  Ми дуже просимо допомогти Юрі Сидорову пройти обстеження в Москві. Реквізити для надання допомоги для поїздки до Москви знаходяться тут. Дуже просимо на розрахунковий рахунок БФ «Крила надії» надсилати тільки гроші на лікування хлопчика, вказуючи в призначенні платежу – добровільна пожертва для Сидорова Юрія.
 
Контактні телефони:
8-096-278-15-17 мама, Леся
8-050-370-90-02 Марина Анісімова БФ «Крила Надії»