Новини / Четвер, 09 липня, 2009

Новини хірургії . Продовження

Новини хірургії . Продовження

Улянка зараз вдома, відпочиває після шеститижневого прийому темодалу і опромінення. Відчуває себе не дуже добре, вдома дуже жарко, Улянка млява і сонлива, також, позначається і те, що Улянка з темодалом приймала гормональні препарати, а зараз їх дозу поступово зменшують, звідси і загальна слабкість, і відсутність настрою. Мама скаржиться, що в Уляни абсолютно немає апетиту, їсти змусити просто неможливо.
Вдома Улянка пробуде ще два тижні, а 21 липня у них заплановане МРТ, вартість обстеження складе 580 грн. + 350 грн. за контраст. На рахунку БФ «Крила надії» для Улянки є 1477 грн., так що з вартістю МРТ ми справляємося. А далі, з результатами обстеження батько поїде до Москви, і вже там визначатиметься подальша схема лікування.
 

Ростик приїхав в лікарню піднімати аналізи. З ним все начебто не погано, за винятком того, що він панічно боїться реанімації і всяких лікарняних процедур. Препарати для підняття аналізів цього разу в мами є, а далі буде видно.
Хлопчик дуже товариський, дуже любить малювати, отже олівці і розмальовки вітаються . Мама Ростика дуже просила передати величезне спасибі жінці, яка провідувала їх в лікарні і передала для Ростика 1500 гривень, іграшкового бегемотика і конструктор. Ваші дарунки і увага були дуже доречні – гроші були дуже потрібні після термінової операції, яку переніс хлопчик, а іграшки дуже допомогли підняти моральний настрій! Спасибі вам! І величезне спасибі Коваль Л.В. за 1000 гривень, які були переведені для Ростика на реквізити БФ «Крила надії», ці засоби були витрачені на карбоплатін Єебеве для останньої хімії.
 

 Максимчик в лікарні з мамою, приїхав на хіміотерапію. Вдома йому добре, відчуває себе набагато краще, ніж в лікарні, заново вчиться ходити, по трохи їсть не через зонд, а звичайним способом. Більше трьох місяців він харчувався лише через зонд, і був повністю позбавлений смакових відчуттів, думаю, дорослій людині не важко здогадатися, як це важко для дитини... Доходило до того, що мама сама дозволяла собі їсти що-небудь лише коли маля спало. А зараз Максим навчився по трохи їсти печенько!
Максимчик проходить хімію темодалом, яка планується ще як мінімум пів року, поки препарат для нього є , але незабаром його прийдеться купувати самостійно, як і осетрон, і препарати для підняття аналізів, з якими у відділенні просто справжнісінька криза. Сім'я потребує фінансової підтримки.
 

Гриневич Олег теж в лікарні, проходить останній блок післяопераційної хімії. Варто сказати, що дається він Олежку важко, адже «останній бій – він самий важкий»! Олежик слабенький, дуже втомився від лікарні, залишається лише сподіватися, що це дійсно буде фініш.
Після блоку Олега чекають всілякі аналізи і обстеження. Вже робили рентген руки і він нічого поганого не показав, що не може не радувати. Минулий раз я писала, що Олег збирається на випускний, і він успішно його відвідав. Все як годиться - костюм, галстук, правда, Олег трішки соромився, що він зараз без волосся, але як виявилось, з «банданою» костюм теж не погано виглядає. Випускним Олег залишився задоволений. Тепер ще закінчити лікування і все буде просто чудово!
 

Ткачук Вадимчик приїжджав минулої п'ятниці на черговий блок хімії. З ним все добре, хімію переносить нормально, їсть чудово, після попереднього блоку навіть аналізи не падали, Вадим цілих два з половиною тижні провів удома! Ще Вадимчик чудово ходить, навіть норовить бігати і стрибати! Хлопчик вже вдома. До кінця літа йому їздити на хімію, а потім має бути контрольна комп'ютерна томографія, яка й визначить, що буде далі.