Новини / Вівторок, 14 липня, 2009

Останні новини з хірургії

Мамчур Христинка

Христинка сьогодні їздила на контроль аналізів в лікарню, на жаль, лейкоцити дуже низькі і на середу для Христинки в обов'язковому порядку потрібно 2 флакони грастиму, а це 1600 гривень, яких немає ні у батьків, ні на рахунку фонду. Із слів мами, аналізи в Христинки ніколи не падали так, щоб їх піднімали грастимом, а ось на цей раз без препарату не обійтися ніяк. Так само, Христинці потрібно ще 9 флаконів вінорельбіну з наступного тижня, а це ще 4800 гривень, але зараз головне – знайти кошти на грастим.

Але Христинка не сумує, впали аналізи, чи не впали – на її настрої і поведінці це ніяк не відбивається! А минулого тижня Христинка зробила для мене справжній дарунок – диск зі своїми фотографіями! Христя з мамою тепер регулярно читають новини і про себе, і про діток з Львівської обласної, і про все інше. Тепер, в кожній новині Христинка радуватиме нас новою фотографією.

Дівчинка лікується вже рік, вона завжди в хорошому настрої і відмінно себе почуває, проте лікарям ніяк не вдається знищити пухлину, дуже вже вона у важкодоступному місці. Але не дивлячись ні на що, Христинка завжди весела, коли приходить в лікарню, вона одразу робить обхід по палатах, провідує всіх діток, зі всіма спілкується і обмінюється новинами і дітки разом з нею починають сміятися, ніби вони зустрілися не в лікарні, а де-небудь на дитячому майданчику.

Ми дуже просимо допомогти цій сонячній дівчинці, сім'я не впорається самостійно. Реквізити для надання допомоги на сторіночці Христинки.


 

Кобрин Богдан

Богдан вдома, але на цьому тижні повернеться в лікарню, продовжувати хіміотерапію. Йому залишилися ще три блоки. Богдан дуже серйозний молодий чоловік, він не дуже  балакучий і дуже скромний. Богдан в лікарні з мамою, лікуються вони вже більше року, але раніше мама не зверталася до нас за допомогою, в чомусь справлялися самі, а в чомусь просто не вірилося, що незнайомим людям може бути небайдуже їхнє горе. Але зараз довелося. У Богдана сильно падають аналізи. Після хімії йому завжди необхідний грастим, а у відділенні його зараз немає. Флакончик коштує 900 гривень, і залишається лише сподіватися, що все обійдеться одним флаконом. Минулого разу батьки змогли купити препарат самостійно, але після цього блоку такої можливості більше немає. Дуже хочеться, щоб Богдану допомогли пройті ці останні три блоки, дуже шкода  старших хлопців, яким випадають такі серйозні випробування, адже їм дуже боляче і фізично, і морально, і шкода маму, яка вибивається з останніх сил. Але, їх історії знаходять менше відгуків в людських серцях, ніж історії маленьких діток.  Ми просимо фінансової допомоги для Богдана, він пройшов вже довгу і складну дорогу, хочеться вірити, що залишилося зовсім трохи. Реквізити для надання допомоги на сторіночці Богдана.

 

 

Фостійчук Валерія

Валерія чарівна і дуже цікава дівчинка з великою кількістю інтересів і захоплень. Зараз Валерія вдома, лише приїхала після чергового блоку хімії, а потрібно пройти ще 5. В понеділок дівчинка приїде на аналізи і їй теж знадобиться грастим, 2 флакони, по 900 грн. кожен. Аналізи у Валерії падають після кожної хімії і дуже сильно, дівчинка дуже худенька, важить зовсім мало, а на правій нозі у неї стоїть апарат з декількох металевих трубок, які підтримують малу гомілову кістку після операції. У зв'язку з відсутністю хімії Валерія почала їсти, чого раніше за нею не спостерігалось :) і мама дуже сподівається, що це втримає аналізи на належному рівні. Але сподіватися лише на це не можна, а грастим купувати нема за що.

Фінансове становище сім'ї дуже скрутне, окрім грастиму, якого зараз немає в лікарні, доводиться купувати осетрон ампульний 8 міліграм – це ще 150 гривень, величезні кількості бетадину – упаковки 30 мл вартістю 60 гривень вистачає на три дні для промивання апарату на нозі і швів після операції, біфі-форм – ще 115 гривень, плюс різні пластирі і розхідники, яким немає рахунку. А в сім'ї ще двоє дітей.  Валерії дуже потрібна наша фінансова підтримка, вона дуже-дуже хоче скоріше закінчити лікування, це найзаповітніша її мрія! Її б воля, вона б давно втекла з відділення?. На понеділок необхідний грастим, а грошей на нього немає ні у батьків, ні у фонду. Реквізити для надання допомоги на сторіночці Фостійчук Валерії.

 

 

 Рис Максимчик

Максимчик пройшов черговий блок хімії, зараз вдома. Вдома Максимко бігає і стрибає, хоча дивлячись на нього в лікарні, в це важко повірити – в лікарні Максимчик тільки лежить, а якщо і гуляє, то лише по сходинках. Але вдома все інакше.Канікули в Максимка і мами будуть тривати три тижні, хоча вже в середу потрібно буде заїхати в лікарню і здати аналізи. А через три тижні знову хімія. Максимку потрібна 1 упаковка темодалу 100 міліграм вартістю 6410 гривень. На рахунку БФ «Крила надії» для Максима зараз є 2480 гривень – величезне спасибі всім, хто переводив гроші для Максимка! – необхідно ще 3930 гривень і хлопчик зможе сміливо заступати на наступну хімію.

 

Лесюк Віталік

Віталік також вдома. Після чергової хімії. На цьому тижні йому потрібно буде приїхати на аналізи, на щастя, Віталік вже забезпечений грастимом . Віталик веселий і спритний хлопчик, поки ми спілкувалися з мамою і чекали лікаря, щоб взяти рецепт, хлопчина разів десять сказав: «мам, ну давай додому поїдемо!», як правило, в лікарні дітки бувають у хорошому настрої лише в день, коли їх відпускають додому, так і Віталік стрибав по коридорах і кликав маму додому.  Хлопчик пройшов три блоки ХТ і тепер його чекає обстеження і, якщо все буде добре, операція по видаленню пухлини і післяопераційна хімія.

Р.S. У відділенні хірургії зараз криза з грастимом, антибіотиками, і з препаратами основної хімії, тому батьки стали звертатися до нас частіше. І дуже скоро у нас не залишилося жодних фінансових резервів для купівлі найнеобхідніших препаратів, які завжди потрібні терміново і часу для збору коштів на їх купівлю просто немає.  У відділенні завжди є декілька дітей, яким необхідний грастим або антімбіотики. Ми звертаємося до всіх з проханням допомогти нам створити фінансовий резерв.

 Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
Рахунок 26000060442841
ЄДРПОУ 35620901
МФО 325321
Призначення платежу – добровільна пожертва для напрямку "Сос фонд"