Новини / Четвер, 23 липня, 2009

Новини львівських діток

Дуже багато львівських діток потребують нашої підтримки і допомоги.

        Рис Максимчик проходить лікування у ЛОДСКЛ у відділенні хірургії. Зараз він вдома, відпочиває і набирається сили. Почувається малеча все краще, їсть і бігає, бавиться. Через два тижня Максимчику продовжувати хімію і знадобиться 1 упаковка темодала 100 мг, вартістю 6410 гривень. На рахунку БФ «Крила надії» для Максима надалі 2480 гривень, необхідно ще 3930 гривень для купівлі препарату.
Також Максимчику необхідина трахеостомічна трубочка RUSCH «5» с манжеткой. Коштує трубочка близько 120 – 150 гривень, але зараз купити її у Львові неможливо, якби хтось зміг допомогти з придбанням такої трубочки для Максимчика – було б просто чудово.
 


            У відділенні хірургії знаходиться хлопчик, котрому ми вже допомагали, але ще не разміщали його на сайті, оскільки справлялись. Звати хлопчика Марич Ростислав. Ростику 8 років. Його діагноз – рецидив пухлини головного мозку. Ростик переніс декілька блоків хімії з облучкою і важку операцію в Київі в Інституті нейрохірургії, після якої півтора місяці провів у реанімациії.
Зараз Ростик у ЛОДСКЛ у відділенні хірургії, де йому доведеться пройти два блоки хіміотерапії і облучку. На перший блок основная хімія є, але необхідно 12 щприців препарата рекормон 2000 одиниць. Вартість упаковки № 6 у Львові становить 1636 гривні. Одну упаковку ми придбали, а на другу не вистарчило коштів. Зараз на рахунку фонду для Ростика є 550 гривень – велике спасибі тим, хто переводить кошти для хлопчика! Для купівлі 6 шприців рекормону не вистарчає 1086 гривень.  За роки лікування – захворів Ростик ще в 2004 році – сім’я витратила всі фінансові запаси і зараз знаходиться в дуже складному фінансовому становищу, а продовжувати лікування необхідно.
Ростику дуже потрібна фінансова допомога.
 

 
            Христинка Мамчур вдома, на минулому тижні дівчинці двічі вводили грастим, так несподівано впали аналізи. Але зараз все гаразд, анализи в межах норми, в середу робили планову перевірку серця – теж все нормально. В п’ятницю можна продовжувати хімію. На рахунку фонду для Христинки залишалось 798,90 – величезне спасибі Ліхачевскому Віталію з Київа, що перевів для Христинки 1600 гривень, але 801,10 з цієї суми пішло на флакон грастиму, без якого ніяк. І, звісно, завжди залишається  ризик, що аналізи знову впадуть і не буде за що придбати грастим...
Поза межами лікарні Христинка часу дарма не гаїть, вже встигла з’їздити на село, побігала трошки там, на широких просторах, вдома теж багато часу проводить на свіжому повітрі, коли не надто спекотно, і почувається  чудовоJ.
Христинці дуже потрібна фінансовая підтримка.
 
 
 Віталік Лесюк теж в лікарні. Почувається добре, тільки кашу їсти відмовляється.
Минулого тижня Віталік закінчив курс передопераційної хімії, аналізи, як і очікувалось, попадали, але зараз все добре.
Цього тижня мають бути результати МРТ і на їх основі визначать, коли будуть  робити операцію.
Віталік дуже рухливий і веселий хлопчик, йому все цікаво,ніщо не залишається поза його увагою. Дуже хочеться щоб результати МРТ були обнадійливими, щоб операція пройшла швидко і успішно, а там, ще кілька блоків хімії і все буде чудово!
Прошу всіх тримари кулачки за Віталіка!
 

 
           І на завершення, всім вітання від нашого самого дорослого хлопчика – Володі Брича.
Останні пів року Володя живе в очікуванні ТКМ. Зараз Володя с мамою знаходяться в Польщі. Всі обстеження вже позаду, Володя повністю готовий до трансплантації, лишилась одна маленька перешкода – дочекатись, щоб звільнився бокс, в якому Володі доведеться прожити весь період ТКМ. 
          Перебування Володі в боксі має розпочатись з 4 серпня. Просимо всіх небайдужих людей підтримати Володю і його батьків молитвами і добрими побажаннями, і тримати кулачки, щоб ТКМ таки розпочалась через два тижні, поки Володя найкращим чином готовий прийняти донорські клітини.
          Все получиться!