Новини / П'ятниця, 24 липня, 2009

Все вдалося!!! Сусуловська Марта вже в Австрії!

Рівно місяць тому ми написали про Мартусю Сусуловську, 12-річну львів’янку 3 надзвичайно складним набором діагнозів . Марті була необхідна сума в 21507,83 євро – близько 240000,00 гривень. І ось, на сьогоднішній день зібрано 269089,80 гривень і у вівторок, 21 липня, Марта вже поступила в Австрійську університетську клініку!!!

З Мартою поїхала мама, вчора їх одразу  ж прийняв лікар і розпочалась підготовка до численних і тривалих обстежень, що так необхідні для встановлення остаточного діагнозу.

            Величезне спасибі всім, хто зробив цю поїздку реальністю!!!

 Роман Сусуловський, батько Мартусі:

        « Ми, батьки Марти - Роман і Наталя,  та особисто Мартуся, від щирого серця ДЯКУЄМО всім добрим і чуйним людям, що так оперативно відгукнулись на наше прохання , за їх теплі слова підтримки,матеріальну допомогу, молитву. Дякуємо всім, хто не залишив нас з бідою сам на сам, як мешканцям міста Львова, так і інших міст і містечок- Києва, Самбора, Стрия, Дрогобича, Івано-Франківська, Рівного, Тернополя, Донецька, Харкова, Шепетівки, Кіровограда, Херсону та багатьох інших. Дякуючи ВСІМ Вам у вівторок, 21.07.2009, ми зробили великий крок вперед до здійснення мрії Мартусі - бути здоровою. Мама з донькою прибули в Університетську клініку м. Відня. Одразу ж, лікарі клініки розпочали планові діагностичні процедури та дослідження для встановлення правильного діагнозу.

               Особлива подяка звичайним громадянам, що добрими словоми та дієвими порадами направляли нас та допомагали нам у зборі коштів. Ваша допомога та інформаційна підтримка суттєво економили наш час та зусилля. А також длагодійникам, добродіям і всім, хто жертвуючи значні суми, намагався залишитись інкогніто. Дякуємо п.Олесю, який від першого дня, коли зявилась інформація про Мартусю,  практично щоденно «тримав руку на пульсі» і взяв під особистий контроль організацію перевезення доньки  автомобілем  від під’їзду будинку до самої клініки (лікарі заборонили Марті авіапереліт та дорогу поїздом чи автобусом). Також дякуємо громадянину Австрії, який довідавшись про Мартусю, відвідав нас вдома, та, окрім фінансової підтримки, вів тривалі переговори з адміністрацією клініки та Посольством Австрії в Україні щодо лікування, а також відвіз Мартусю власним автомобілем до Відня. Нас дуже зворушило щире зацікавлення австрійського громадянина долею нашої донечки.»

         Отже, перший і дуже важливий крок зроблено, це лише початок, але ж не дарма говорять, що початок, це половина справи. Після встановлення діагнозу, буде визначено  план лікування. Залежно від фактично наданих медичних послуг, тривалості лікування, кількості операційних втручань і періоду реабілітації, буде визначено вартість лікування і клініка виставить остаточний рахунок. З самого початку говорилось, що сума 21507,83 євро є попередньою і може змінюватись в більшу сторону.

               Просимо всіх не забувати про Мартусю – їй все ще необхідна наша підтримка!