Новини / Середа, 26 серпня, 2009

Скляні рибки

Скляні рибки, фарби кольору веселки, трохи фантазії… …І наше суботнє заняття перетворилося на свято творчості, гарного настрою і посмішок, де кожна дитина змогла відчути себе митцем і поринути у загадковий світ незвичайних істот.

Скляні рибки, фарби кольору веселки, трохи фантазії…


…І наше суботнє заняття перетворилося на свято творчості, гарного настрою і посмішок, де кожна дитина змогла відчути себе митцем і поринути у загадковий світ незвичайних істот. :)
Під дбайливим керівництвом наших волонтерів дітки створили справжні шедеври. Техніка розмальовування скла вже добре відома дітям, але таких вражаюче-гарних робіт нам досі не вдавалося створити. Умілими дитячими пальчиками звичайні скляні тарелі у формі риб перетворилися на неповторні різнобарвні створіннячка, що мимоволі викликають захоплення і змушують тамувати подих :) Діти з величезною радістю і натхненням розмальовували їх неоднорідну поверхню квітами, складними візерунками, геометричними фігурами, згубивши лік часу. Деяким діткам вдалося розмалювати по декілька тарілок – для себе, сестрички, мами, і навіть медсестри. Без сумніву, такі подарунки безцінні, бо несуть у собі щиру дитячу любов і тепло дитячих долоньок :).


Готуючись до зустрічі, ми трохи хвилювались, чи не буде таке заняття занадто складним, але, треба сказати, особливих труднощів навіть у найменших діток не виникло. Із величезним задоволенням розмальовували своїх рибок Юрчик Сидоров і Оленка Лапчак. Як виявилося, Оленка вперше малювала фарбами і відразу професійними по склу. З допомогою тата і нашої волонтерки Олі Оленці вдалося розмалювати аж дві рибки – одну для сестрички Іванки і одну для себе.



Юрчик Сидоров так захопився процесом малювання, що навіть не міг всидіти на місці – малював стоячи :)


А маленький Максимко відійшов від «рибної» концепції і намалював абсолютно самостійну авангардну композицію на тарелі, підписавши її «Міліція» :)


Наші мами також були активно задіяні на занятті. Мама маленького Павлика довго заохочувала його до розмальовування, але в результаті розмалювала рибку сама, отримавши море задоволення.
Словом, заняття вдалося на сто відсотків: діти отримали потужний заряд гарного настрою, позитивних вражень і чудові, власноруч зроблені сувеніри на згадку.