Новини / Середа, 26 серпня, 2009

Новини нашої малечі

Рис Максим, Сидоров Юрчик, Мельник Ангелінка

Новини нашої малечі

Рис Максим
  Максимчик сьогодні приїхав в лікарню здавати аналізи. На жаль, новини у нього не дуже добрі. Максимчику зробили МРТ і воно показало, що пухлина виросла…А це дуже погано. На початку вересня Максимчик повинен був починати черговий блок темодалу, але зараз лікарі думають, як бути – призначати лише темодал або темодал і опромінення. Але для променів хлопчик є дуже маленьким. Темодал знадобиться у будь-якому випадку. Останній раз упаковка в п'ять капсул по 100 мг коштувала 6410 гривень. Упаковки вистачить на один блок, а скільки їх буде – поки що не відомо.
  На рахунку фонду для Максимчика є 2880 гривень, а потрібно 6410 (якщо не змінилась ціна на препарат) – залишилося зібрати ще 3530 гривень.

  Не дивлячись на невтішні результати обстеження хлопчик почуває себе добре, впевнено йде на поправку, бігає, грається, і їсть все і з апетитом. Максимчик росте і розвивається не дивлячись ні на що!    Дуже потрібна фінансова підтримка!

                                             

Сидоров Юрчик
  Юрчик вчора був в лікарні, а сьогодні вдома. Маляті прокапали блок «легкої» хімії і в понеділок він повинен приїхати в лікарню на аналізи.
  В вересні Юрчику потрібна буде поїздка до Москви, для додаткового обстеження і консультації, оскільки йому потрібна пересадка власних стовбурових клітин. Обстеження потрібно пройти якнайскоріше, але Москва зможе прийняти їх лише в середині вересня. Для обстеження потрібний радіоактивний йод, а його немає в наявності в лікарні, лікарня зробила запит і тепер Юрчик чекає, коли препарат з'явиться. До того ж на поїздку немає грошей. А знадобиться 3980 гривень лише на квитки і близько 6 - 7 тисяч гривень на обстеження. На рахунку фонду для Юрчика зібрано 1450 гривень, картку батько зможе перевірити лише в п'ятницю, оскільки зараз він доглядає свого батька – Юрчикового дідуся, в якого підскочив тиск. Ось так, суцільний клопіт і переживання. Будь ласка, не пройдіть повз нашого хлопчика.
  Почувається Юрчик добре, аналізи в нормі, але і мама, і лікуючий лікар дуже переживають, щоб поїздка не відкладалася на довго. В суботу хлопчик вперше відвідав творче заняття, на якому дітки і волонтери розфарбовували скляних риб і був він в неймовірному захваті. А рибку свою з гордістю показував всім і говорив, що це він розмалював! Юрчик дуже допитливий, його дуже цікавить все нове, він дуже любить спілкуватися.
  Юрчику дуже потрібна фінансова допомога на поїздку в Москву. Просимо, на реквізити БФ «Крила надії» присилати лише гроші на лікування хлопчика. Фінансову допомогу на поїздку до Москви можна переказувати на реквізити батьків, вони вказані на сторінці Сидорова Юрчика

Мельник Ангеліна
  У відділенні хірургії проходить лікування одна зовсім крихітна дівчинка з чарівним ім'ям Ангелінка. Цій принцесі немає і рочку, але у неї дуже серйозний діагноз – гепатобластома. Малятко пройшло курс хіміотерапії і тепер її чекають обстеження МРТ і КТ у Львові і в Києві.
  Сьогодні Ангелінка здавала аналізи, вони виявилися хорошими і дівчинку з мамою відправили додому, тепер вони повинні будуть приїхати у вівторок, а в середу у дівчинки призначене МРТ. Після обстежень у Львові Ангелінка поїде до Києва, проходити обстеження там і консультуватися з лікарями. Якщо все буде добре – їй зроблять операцію по видаленню пухлини, інакше – їй може знадобитися трансплантація печінки. У Києві Ангелінку чекають 7 вересня, виїхати їй необхідно 6, але у мами немає грошей на поїздку.  Мама виховує дітей одна, в Ангелінки ще є старший братик якому 7 років. Їм дуже важко. Попередня поїздка зі всіма обстеженнями обійшлася майже 4 000 гривень, 660 грн. – білети в обидві сторони, два дорослих для мами і її брата, який супроводжував дівчаток, близько 3 000 гривень за обстеження, решту "з'їло" таксі, харчування і різні непередбачувані витрати, без яких не обходиться жодна поїздка.
  На цей раз обстеження плануються такі ж. Отже потрібно 4 000 гривень. Сума, ніби і невелика, але її просто немає. Мама не працює, оскільки весь час з Ангелінкою, поїздки в лікарню, обстеження – на все потрібні гроші, а старший братик іде в другий клас – його теж потрібно зібрати в школу і теж потрібно за щось купити і форму, і портфель, і все, що в цей портфель кладеться.
  Ми дуже просимо всіх небайдужих людей допомогти зібрати гроші на поїздку в Київ для Ангелінки Мельник. Фінансову допомогу можна переказувати на картку мамі. Реквізити для надання допомоги на поїздку до Києва для Мельник Ангелінки:

Одержувач Приват Банк
Номер рахунку 29244825525302
МФО 325321
ЕДРПОУ 20784660
Призначення платежу: поповнення картки 6762 4620 3880 6490
Мельник Ганна Іванівна, ІПН 2773420308
 

Дуже просимо, на реквізити БФ «Крила надії» присилати лише кошти на лікування дівчинки. Так само величезне прохання, при переказі грошей на картку мамі, інформувати нас про це короткою смс.