Новини / Понеділок, 31 серпня, 2009

Відділення хірургії

Мамчур Христина, Лесюк Віталік, Тріщ Ростік, Фостійчук Валерія, Кобрин Богдан

Мамчур Христинка


Христинка вдома, у дівчинки хороші показники аналізів і ніщо не заважає їй насолоджуватись гарною погодою, гуляти і відпочивати в Парку культури. А чом би й ні? Адже скоро почнеться навчання, а Христинка хоч і займається вдома за індивідуальною програмою, але два тижні походить в школу, познайомиться з новими вчителями і предметами – адже вона перейшла в 5 клас і до навчання відноситься зі всією серйозністю. Правда вона буде щоп'ятниці прогулювати – щоб приїхати і відкапати черговий блок. Христинці потрібно буде ще 15 флаконів вінорельбіну на суму 8 000 гривень. На сьогодні на рахунку БФ «Крила надії» для Христинки є 4750 гривень – залишилося зібрати ще 3250. Але на цю і наступну п'ятниці Христинка вінорельбіном забезпечена завдяки тим небайдужим людям, які переводять для нашої красуні фінансову допомогу. Спасибі вам!

Лесюк Віталік


Віталік в лікарні, вчора йому відкапали хімію. Самопочуття і настрій чудове – хоча при хімії так рідко буває, але Віталька молодець в цьому відношенні. Коли йому хочеться посміятися і пограти – жодна хімія не перешкода. Тим більше що його незмінний друг Ростік Тріщ теж зараз у відділенні. Віталік пройшов вже два блоки післяопераційної хімії, скільки їх буде всього, поки не відомо. Але переносить хлопчик їх нормально, хочеться сподіватися, щоб так і було до закінчення лікування.

Тріщ Ростік


Ростік теж в лікарні, теж на хімії. В середу почали капати. Ростик був дуже засмучений цією подією, в середу відчував себе не дуже добре, лежав, нудьгував, і, як завжди, не хотів їсти. Їсти Ростік не любить. Тарілка каші може зіпсувати йому настрій не гірше крапельниці. Ростика чекає ще один блок хімії, хоча планувалося, що цей буде останнім. Та виявилось, що ще майже місяць вони прив'язані до лікарні. Хочеться сподіватися, що це вже останній ривок.

Фостійчук Валерія


Валерія зараз вдома, минулого тижня їй відкапали хімію і в п'ятницю вона повинна приїхати на аналізи. У дівчинки все добре, вдома вона грається із старшою сестричкою і молодшим братиком – сім'я у них велика і дружня. У Валерії вдома живуть тваринки - кіт і хом'яки. Дівчинка дуже любить тварин. Отже їй є чим зайнятися і час летить дуже швидко. Валерію чекає ще декілька блоків хімії, на черговий їй заступати в кінці вересня, а доти можна трохи відпочити.

Кобрин Богдан


Богдан вдома, в середу він приїжджав здавати аналізи, показники були хорошими і його відпустили додому. В середу хлопець заступає на черговий (останній) блок хімії. Богдан завжди був дуже серйозним і навіть похмурим, але останнім часом, в міру наближення фінішної прямої і Богдан, і мама стали частіше посміхатися, а з Богдана навіть стало можливим витягнути декілька слів типу: «як справи?» - «нормально». Аналізи не падають навіть після хімії, хоча раніше після кожного блоку їх доводилося піднімати, і хоч Богдан все ще пересувається з допомогою милиць, але все впевненіше і впевненіше. Дуже хочеться, щоб він скоріше закінчив лікування – ну дуже пригнічує його лікарня.