Новини / Вівторок, 22 вересня, 2009

Дякуємо!!!

Минулого тижня наші дітки отримали можливість відвідати найулюбленішого дитячого лікаря – стоматолога. А діло було так.

 

Один наш новий друг – Віталій Карнасевич запропонував старшим діткам з відділення навідатися в стоматологічний кабінет при Церкві християн віри євангельської у Львові на вул. Пекарській 59 підлікувати свої зубки. 
Не скажу, що дітки прийшли в захват від таких перспектив, але ж здорові зубки основа здоров'я всього організму! Довелося йти.
Минулого четверга стоматолога відвідали Мамчур Христинка, старший братик Оленки і Іванки Лапчак - Ігор і випускниця Львівської обласної Катя. Потрібно відзначити, що із зубами у дітей все виявилося на багато краще, ніж вони думали, та й «страшний зубний лікар» виявився абсолютно не страшним, а дуже навіть хорошим і добрим лікарем Миколою Павловичем.
Хочеться сказати величезне спасибі від самих діток, від їх мамусь і татків і від нас особисто всім нашим благодійникам, які шукають і знаходять все нові і нові способи допомогти нашим діткам! Величезне спасибі прихожанам Церкви християн віри євангельською, лікарю Миколі Павловичу, який не лише привів в порядок наші зубки але і допоміг діткам раз і назавжди перестати боятися стоматолога, Тетяні, дружині Віталія, яка зустрічала наших діток і підтримувала в них бойовий дух під дверима зубного кабінету і звичайно ж самому Віталію за прекрасну ідею і організацію походу! Віталій вже не вперше допомагає діткам, зовсім недавно він приніс нам дві великі коробки з матеріалами для творчих занять, він же передав для Івано-Франківської лікарні етиловий спирт і мобільний телефон,
Люди, які хочуть допомогти, завжди знайдуть спосіб це зробити. Величезне вам спасибі за це!!!