Новини / Середа, 23 вересня, 2009

Кобрин Богдан - випускник!!!

Сьогодні зустріла в лікарні Богдана з мамою. Бодя вже ходить без милиць, став діловий і серйозний, повеселів і охоче спілкується. А все тому, що Богданчика виписали з лікарні - він закінчив основний курс лікування! Наш Бодя справжній випускник!

 

 Бодя з мамою просто молодці. Шлях, який вони пройшли, був дуже складним, Бодя був важким пацієнтом Львівської обласної, у нього до нуля падали аналізи, він був дуже замкнутим, хлопець переніс складну операцію з ендопротезування, сам протез коштував дуже дорого, але мамі вдалося самій зібрати гроші по крихтах . Ми познайомилися з Богданом вже наприкінці лікування і, завдяки вашим пожертвам, підтримували його на скільки могли. Згадувати про всі перепетії лікарняному життя досі страшно, але зараз про них можна думати як про нічний кошмар, який закінчився. 
  Мама Богдана дуже вдячна всім, хто допомагав їм перебороти хворобу, підтримував матеріально і молився за її сина. Богдан чудовий хлопець - господарський, слухняний, розумний, тепер він стане справжньою опорою для мами, яка була поряд весь час і прикладом для молодшого брата.
  Давайте побажаємо Богдану удачі! Звичайно, завершення основного курсу лікування, це ще не все, адже треба буде їздити в лікарню на перевірки, здавати аналізи, але це вже дуже велика перемога! А попереду - ціле життя, і тепер у Богдана все буде ДОБРЕ!