Новини / Четвер, 01 жовтня, 2009

Мельник Ангелінка – дуже потрібна допомога!!!

Мельник Ангелінка – дуже потрібна допомога!!!

Всім привіт від маленької красуні Мельник Ангелінки. Вже тиждень малятко з мамою в Київському Інституті хірургії і трансплантології ім. А.А.Шалімова, в 4 відділенні. І так вийшло, що їм дуже-дуже потрібна допомога!!! Вчора дівчинці зробили УЗІ, довелося робити під наркозом – ну ніяк не хотіло дитя лежати спокійно. Так само малятку робили МРТ і різні аналізи. Сьогодні їх приймав лікуючий лікар Гриненко О.В.. Результати обстеження нашої дівчинки не погані, серце працює добре, метастазів немає і трансплантація печінки швидше за все не знадобиться – а це дуже-дуже-дуже хороша новина! Тепер Ангелінці потрібна операція по видаленню пухлини, але перед цим її повинен оглянути хірург, сьогодні він весь день оперує і прийме малятка лише завтра, завтра ж буде відомо і коли операція.
А тепер про ситуацію, в якій опинилися наші дівчатка. Мама з Ангелінкою їхали до Києва на декілька днів, а затрималися вже більше ніж на тиждень і скільки ще пробудуть в Києві – не відомо. Вони приїхали без теплих речей, Ангелінка в тоненькому спортивному костюмчику і закритих босоніжках, а зараз дуже похолодало. У них навіть немає парасольки, а декілька днів в Києві йшов дощ. Так само відкритим залишається і фінансове питання. Мама старається нічого зайвого не купувати, економить кожну копієчку, оскільки не знає, які витрати потягне за собою операція і що взагалі їх чекає, купує лише печенько Ангелінці, харчуються вони в лікарні, правда сусідка по палаті по можливості підгодовує дівчинку тепленьким супчиком.
Наша маленька красуня зовсім крихітна дівчинка і їй зараз дуже потрібна допомога дорослих! Малятку потрібні теплі речі і взуття, (теплі речі не зашкодили б і мамусі – якщо вона простудиться буде зовсім погано), було б чудово, якби хтось зміг урізноманітнити для дівчаток лікарняний раціон чимось домашнім і смачненьким. Ще мама банально не знає міста, для неї є проблемою навіть перевірити картку. Ну і фінансове питання стоїть дуже гостро….
Живуть вони без батька, в Ангелінки є ще старший братик. Допомагають їм лише бабуся і мамин брат, бабуся сама хворіє, мамин брат залишився з нею, він навіть не може приїхати до Києва і привести теплі речі. Ситуація просто патова. Ангелінці дуже потрібна допомога. Якщо хтось може підтримати цю сім'ю матеріально – кошти можна переказувати на картку мамі :
Отримувач Приват Банк
Номер рахунку 29244825525302
МФО 325321
ЄДРПОУ 20784660
Призначення платежу: попонення рахунку 6762 4620 3880 6490, Мельник Ганна Іванівна, ІПН 2773420308

Величезне прохання, повідомляти нам смс про переведену суму, оскільки мама не може часто перевіряти картку.

Або на реквізити БФ «Крила надії»:

Реквізити для надання допомоги:
БФ "Крила надії"
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
Рахунок 26000060442841
ЄДРПОУ 35620901
МФО 325321
Призначення платежу – добровільна пожертва для Мельник Ангеліни

З цих грошей купуватимуться всі необхідні препарати. У них  на рахунку кожна копієчка! Якщо хтось може допомогти теплими речами або їжею – будь ласка, подзвоніть Ані, мамі Ангелінки 8 098 636 82 06.