Новини / Вівторок, 20 жовтня, 2009

Сидоров Юрчик - залишився один маленький крок!

Зовсім недавно ми писали, що Юрчикові необхідно їхати в Київ, але малюк все ще вдома...

  Залишилося зробити дуже маленький і неймовірно     складний крок - біопсія в Києві. Її результат буде  надзвичайно важливим - або Юрочка переміг хворобу, або боротьба триває. Насправді дуже страшно думати про те, якою виявиться відповідь. Дуже хочеться вірити, що все буде добре, але якщо все не так, то чим швидше про це стане відомо, тим більше шансів буде у нашого малюка. Але поїздка до Києва все відкладається і відкладається ...
  Спочатку Юрочка отруївся, у нього піднялася температура, і йому було дуже погано. Зрозуміло, що в такому стані ні про яку поїздку не могло бути й мови. До того ж гостро стоїть і фінансове питання. У батьків залишилося 1400 гривень, близько тисячі з'їсть дорога, адже Юрчикові бажано їхати в купе тільки з батьками, без сторонніх, а значить - доведеться його викупити. Вартість біопсії поки не відома, але, швидше за все, за процедуру доведеться платити, адже малюк з іншого міста. У Києві Юрчик з батьками має пробути, швидше за все, 2-3 дні. І ці 2-3 дні потрібно десь жити і щось їсти, а знайомих в Києві у Юрчикових батьків немає.
На поїздку треба хоча б 3500 - 4000 гривень, як показує досвід інших діток, хто їздив на обстеження до Києва. Потрібно зібрати, всього лише, 2000-2500 гривень і Юрчик зробить такий важливий маленький крок і стане відомо, можна радіти перемозі чи потрібно акумулювати всі сили для подальшої боротьби!
Будь ласка, допоможіть Юрчикові! Дуже потрібні фінансова допомога!

Телефони мами 8 096 278 15 17 Леся
  8 050 370 90 02 Марина Анісімова БФ «Крила надії»

Кошти можна переказувати на картку татові, реквізити на сторінці Сидорова Юрочка