Новини / Середа, 11 листопада, 2009

Трошки новин про наших діток

Федіс Іллюша в лікарні з мамою. Приїхали вони ще в понеділок. Завтра в нашого малюка призначена операція по видаленню пухлини.

 

Як я вже писала , МРТ показало, що пухлина добре відреагувала на лікування і все складається цілком сприятливо для подальшої операції.
Почуває малюк себе добре, їсть печиво і макарони з молоком, мама жартує, що за вчорашній день Ілля поправився на 150 грам. Іллюша дуже маленький, а після тижня в реанімації був взагалі крихітним, так що наявність апетиту - це просто чудова новина!
Дуже просимо всіх тримати кулачки за нашого малюка! На рахунку фонду для Іллі, як і раніше, зібрано 1356 гривень. Дуже сподіваємося, що операція пройде добре і що, у разі потреби, ми зможемо забезпечити Іллюшу усіма необхідними препаратами.

У Володі Особи теж є гарні новини. Результати біопсії, як і МРТ, показали, що все чисто, пухлини немає. Це просто чудово! Хіміотерапія повністю знищила пухлину. Тепер Володі ще зроблять комп'ютерну томографію, щоб остаточно переконатися в достовірності результатів обстеження. Дуже сподіваємося, що на томографії пухлина теж буде відсутня.
А зараз Володі призначено пройти ще 2 блоки хімії та променів, а потім ще три блоки вже тільки хіміотерапії


Мельник Ангелінка все ще вдома. У зв'язку з епідемією канікули у дитини затягнулися. Спочатку мама не могла знайти водія з машиною, щоб відвіз їх до Львова, а потім сама захворіла на запалення легенів.
Ангелінка більшу частину часу проводить з бабусею, поки мама лікується. Почувається добре.
Мама Ангелінки дуже сподівається, що в понеділок їм таки вдасться приїхати до Львова і розпочати хіміотерапію. Малечі призначили три післяопераційних блоки хімії, але у зв'язку з грипом не вийшло розпочати їх вчасно. Дуже сподіваємося, що з понеділка вже все піде за планом. На рахунок фонду для дівчинки зібрано 8386 гривень, а це означає, що на даний час ми зможемо забезпечити Ангелінку всім необхідним. Величезне спасибі всім, хто переказував для Ангелінка кошти! І всім, кому не байдужа доля малечі.