Новини / Четвер, 24 грудня, 2009

Львівські дітки

Рис Максимчик поки вдома, але через тиждень він має повернутися в лікарню і почати п'ятий блок темодалу.
Максимчик пройшов чотири блоки темодала і 2-х місячний курс темодал + промені. Після цього йому робили МРТ, результати якого возились в Київ. За результатами МРТ пухлина припинила ріст, її величина зараз 3 см. В подальшому планується ще одна операція, а зараз малюку потрібно продовжити прийом темодала.
Поки що потрібна одна упаковка 100 мг. Коштує вона 6410 гривень, а на рахунку фонду для Максімчіка є 710. У нас менше тижня щоб зібрати ще 5700 гривень! До того ж, незабаром свята і потрібно встигнути замовити і викупити препарат до того, як всі підуть на новорічні канікули.
Максимчику дуже потрібна наша допомога!
 
 
Федіс Іллюша повернувся до лікарні, проходить черговий блок хімії. Після попереднього блоку у малюка сильно впали аналізи, фактично два тижні після хімії він провів у лікарні. Але тиждень все ж таки вдалося побути вдома. Сьогодні малюк вже вередує, їсти не хоче, але поки що погоджується їсти Берламін модуляр.
У січні місяці Ілля має їхати в Москву на обстеження. 18 січня вони повинні приїхати в Онкоцентр, а на 22 січня вони записані на обстеження з радіоактивним йодом. Крім цього обстеження, Іллі належить пройти всілякі УЗД, КТ, рентгени ... Аналогічне обстеження для іншого нашого малюка - Юрчика Сидорова у вересні місяці вартувало 21 тисячу російських рублів - це близько 5460 гривень. Грошей на обстеження у батьків немає. Так само немає грошей і на дорогу, а це 2980 гривень в одну сторону - один дитячий 315 грн і три дорослих по 855 грн, адже доведеться викупляти ціле купе. Загалом потрібно близько 11500 гривень, це тільки на проїзд і обстеження, а в Москві вони пробудуть як мінімум 3 дні, а швидше за все й довше ... Батьки Іллюші просять допомогти оплатити поїздку. Фінансову допомогу на поїздку до Москви можна надсилати на картковий рахунок мами:

Одержувач: ПриватБанк
Найменування банку: ПриватБанк
Номер рахунку: 29244825509100
МФО: 305299
ЄДРПОУ: 14360570
Призначення платежу:
для зарахування на картку 6762 4620 5005 5042
Федіс Лілія Миколаївна, ІПН 2942922143

 
Величезне прохання, на реквізити фонду переказувати лише кошти на лікування хлопчика.
 
Марич Ростик в лікарні, сьогодні поставили катетер і почали капати хімію. Ростик в лікарні з татом. Справи у хлопчика не погано, відчуває себе нормально, посміхається. Відкрию маленький секрет - вдома Ростика чекає маленький братик, який зовсім недавно з'явився на світ!
Ростик будуть знову вводити рекормон. І з цього приводу хочеться сказати величезне спасибі ПП «Дніпро-Захід» і особливо Світлані. Саме вони купили для Ростика
2 упаковки рекормона і замовили ще три, які повинні скоро бути у Львові! На найближчий час самим необхідним препаратом Ростик забезпечений.

 
 
Будник Саша теж у лікарні. Малюк три тижні тому повернувся додому з Москви. Поїздка була складною у багатьох відношеннях, але для дружної сім'ї немає неможливого! Саша пройшов променеву терапію, потихеньку відходить. Мама скаржиться, що малюка нічого не цікавить - ні іграшки, ні книжки, ні олівці ... Та і з апетитом у Сашка не дуже. Але ми будемо вірити, що це тимчасово і незабаром всі дитячі радості знову будуть цікаві нашому серйозному хлопчику!
Батьки Саші дуже вдячні всім, хто дзвонив і відвідував їх у Москві, особливе спасибі російському Благодійному фонду «Подари жизнь», який оплатив Саші лікування і дорогу додому, а також підтримував маму з хлопчиком у незнайомому місті.
Так
ож величезне спасибо анонімному благодійнику, який перевів на рахунок батьків для Саші 4000 гривень - ваш внесок дуже доречі, тим більше, що в понеділок Саші потрібно бути в Києві і проходити МРТ з контрастом.
Просимо всіх тримати за Сашу кулачки і побажати їм щасливої дороги! Хочеться вірити, що результати МРТ будуть хорошими!