Новини / Понеділок, 04 січня, 2010

Гедзович Максим - терміново потрібна 1 тисяча євро!!!

26 січня Максима чекають в Ессені, в центрі з лікування ретінобластом для планового обстеження.

Зараз йому потрібно їхати в Ессен на обстеження, але грошей у батьків на поїздку немає. Необхідно близько 1 тисячі євро: квитки - близько 150 євро,
віза - ще 150 євро,
обстеження - 154 євро,
проживання в гостьовому будиночку 5 днів - 100 євро,
перекладач близько 150 євро за п'ять днів,
харчування - 50 євро,
трансфер з Дортмунд в Ессен і назад - 120 євро,
ну і непередбачені витрати, які в поїздках є завжди.
Батьки дуже просять допомогти їм зібрати гроші.
Максим дуже любить бавитись модельками машинок, роздивлятися книжки з кольоровими картинками, дивитися добрі дитячі мультфільми і гуляти за будь-якої погоди! Ще трохи і все це стане йому доступно. Обстеження в Ессені показало, що активних ракових клітин в організмі дитини немає, але всі ми знаємо, як буває підступна хвороба і як багато значить планове обстеження!
Всього лише 1 тисяча євро - близько 11 000 гривень. Це не захмарна сума, але звичайній родині взяти її ніде. В сім'ї працює тільки батько, та й то перебивається непостійними заробітками. Мама в декреті з двома маленькими дітьми - у Максима є братик Павлік. Бабусь і дідусів у них немає. Словом, допомоги чекати немає звідки ... Але дитину треба лікувати!
Позичати гроші вже ніде - ще не роздали борги за попередню поїздку, а вже треба їхати знову. Будь ласка, допоможіть Максиму закінчити лікування! Всього один крок і лікарні залишаться для нього в минулому.

Будь ласка, допоможіть Максиму!

Контактні телефони:
097 404 52 84 Ліда, мама хлопчика