Новини / Четвер, 14 січня, 2010

Проскурник Діма – СОС!!! СОС!!! СОС!!!

Проскурнику Дімці знову дуже потрібна наша допомога. Зовсім недавно, якраз напередодні новорічних свят Діма з рецидивом повернувся у відділення гематології Львівської обласної.

Сказати, що ця новина нас шокувала - це не сказати нічого. Дуже важкою була боротьба із хворобою, дуже сильні грибкові інфекції, дуже великі грошові суми. Зворушлива фотографія Дімчика в банданці та медичній масці стала фактично символом боротьби проти дитячого раку і його перемога без перебільшень була нашою спільною перемогою.
   І так Дімка знову у відділенні. Завдання перше - потрібні 5 донорів з 3 групою крові, 5 здорових чоловіків, готових стати донорами тромбоконцентрату для Діми.  І на даний момент ця задача виявилася зовсім нерозв'язною - донорів немає. З минулого тижня ми просто топчемося на місці - йде активний пошук донорів у всіх напрямках, а результату ніякого.
Завдання друе - потрібно препарат віфенд, хоча б 3 флакона, а це 4470 гривень, яких немає. І це мінімум, якого вистачить на три дні, якщо попадають аналізи і з'явиться благодатний грунт для грибкових інфекцій, а лікаря вже прогнозують саме такий розвиток подій. Дімці вже пора б проходити хімію, а він навіть не може її почати. І кожен новий день - втрачений шанс.
Димка сильний, він дуже сильний хлопчик, і в нього дуже міцна дружна сім'я, де всі горою один за одного. І так страшно, що в його ситуації цього виявилося недостатньо. Дімкіне життя знову поставлена під питання.
Просимо всіх, хто знає і пам'ятає Дімку, кому не байдужа доля хлопчика, допомогти йому. Потрібні гроші - 4470 гривень і донори 3 групи на тромбоконцентрат.

Щоб стати донором потрібно:
1. Прийти у Львові в пункт переливання крові на Пекарську, 65 з 8:00 до 12:00 в будній день і перевіритися. При собі мати паспорт.
2. Приїхати в ЛОДСКБ на Дністровську, 27 у відділення гематології (2 поверх, стаціонар) в будній день з 9:00 до 14:00 щоб лікар міг подивитися вени.
3. Залишити мамі Діми телефон і чекати дзвінка через 5-6 днів після хімії, коли впадуть аналізи.

Телефон мами:
095 825 24 00 або 096 862 87 41, Наталя Проскурнік

Реквізити для надання фінансової допомоги:
БФ "Крила надії"
Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів
Рахунок 26000060442841
ЕДРПОУ 35620901
МФО 325321
Призначення платежу - добровільне пожертвування для Проскурника Дмитра.