Новини / Вівторок, 26 січня, 2010

Новини Львівської обласної

Проскурник Діма пройшов перший курс хіміотерапії. Зараз почали падати аналізи, вчора вже капали тромбоконцентрат, тато привіз двох донорів з Калуша, але на п'ятницю донори потрібні знову.

Батькам дуже важко знайти не тільки донорів 3 групи на тромбоконцентрат, але і водія, який погодиться везти їх до Львова з Калуша по ожеледі і такому морозу, як зараз. А з львівськими донорами у нас все ніяк не виходить ...
Учора Дімі призначили антибіотик Ципринол на 4 дні. На рахунок фонду для Дімчіка зібрано 3127 гривень, цього як раз вистачить на антибіотик і два флакони віфенда, які потрібно буде викупити на цьому тижні.
Настрій в Дімчіка різний - маму нікуди від себе не відпускає, їсть без апетиту, але їсть, адже знає, що треба. На творчі заняття ходить з радістю, в цю суботу дуже чекав волонтерів.
Дуже сподіваємося, що у Дімки все буде добре, і донори обов'язково знайдуться і коштів на препарати теж вистачить! Будь-ласка, підтримайте Діму! Він дуже світлий і добрий хлопчик і йому дуже потрібна наша допомога!

Будник Саша в лікарні. На жаль, новини в малюка погані - пухлина виросла до 5 см. Тобто, променева терапія, яку Саша проходив у Москві, на жаль, не допомогла.
Зараз хлопчик у лікарні - вчора у нього всю ніч йшла носом кров, довелося поставити тампончики, які Сашко вже тричі успішно витягував. Їсти дитина нічого не може, практично тиждень він не їсть і не п'є. Начебто і їсти попросить, а поки мама принесе - вже все, апетит пропав. Попросить кекс і бавиться ним, але не їсть. Але, все-таки, після променевої Саша став товариський і веселіше, більше говорить. Сашина мама налаштована пройти через все - лише б це допомогло Саші.

Сидоров Юрчик вдома, на наступному тижні має приїхати до Львова, здати аналізи, а 18 лютого малюка чекають у Москві на планове обстеження. Почуває Юрчик себе добре, настрій теж чудовий, ще б пак, стільки часу без лікарень!
Юркові призначали біопсію в Києві, але поїхати в нього так і не вийшло, спочатку Юрчик прихворів, потім почався карантин, потім вже потрібно було їхати до Москви. Так біопсію довелося відкласти.
Юрчик зростає доброзичливим і допитливим малюком, 22 січня йому виповнилося 3 роки, з чим ми щиро вітаємо його і бажаємо рости здоровим і щасливим хлопчиком! 3 лютого Юра буде у Львові, так що якщо хтось бажає передати подаруночок - малюк з радістю його отримає! Що стосується поїздки - на картку батьків було зібрано 8 тисяч гривень, ще коли планувалася поїздка до Києва на біопсію, тепер ці гроші підуть на поїздку до Москви. Минула поїздка обійшлася у 11 з половиною тисяч гривень, так що не вистачає ще близько 3500 гривень.

Марич Ростик в лікарні, він все ще їздить на опромінення. Самопочуття у Ростика краще і краще - він став більше говорити, набрав у вазі, у нього з'явилися рум'яні щічки.
З препаратів Ростику як і раніше виписують рекормон, і ще раз спасибі Світлані і ПП «Дніпро-Захід» за передані 2 упаковки. Ростик поправився, відповідно і препарату йому тепер потрібно більше.

Федіс Іллюша нещодавно повернувся з Москви, куди він їздив на обстеження. Новини Ілля привіз різні. Найкраща - що на місці, де була пухлина, зараз все чисто. Це просто чудово! Але у малюка збільшений лімфовузол. Що це може означати - поки не відомо, завтра в Іллі будуть брати біопсію, і гістологія повинна показати, в чому справа. Дуже сподіваємося, що насправді нічого страшного і просимо всіх тримати кулачки за Іллюшу. Маля вже дуже багато натерпілося і дуже хочеться, щоб для нього лікарня чим скоріше опинилася в минулому.

Рис Максимчик сьогодні приїхав продовжувати хімію. Сьогодні йому вже поміняли трахестомічну трубочку, її завжди було проблемно купити у Львові, але зараз нам вдалося викупити відразу 4 штуки, завдякиблагодійникам, що переводили кошти для Максимка на реквізити БФ «Крила надії». Так само завдяки вашим внескам для Максимчика була закуплена 1 упаковка темодала 100 мг на курс ХТ, який він почне завтра. Величезне вам спасибі! Наразі Максимчик всім забезпечений і у нас є ще місяць, щоб зібрати 6565 гривень на наступну упаковку темодала, а потрібно їх всього два.
Почуває малеча себе нормально, їсть добре, правда сьогодні вередував, як і завжди після процедури заміни трубочки.