Новини / П'ятниця, 05 лютого, 2010

Музика в теплих тонах

Допомагати можна по різному, і люди, які хочуть допомогти - завжди знайдуть спосіб. Саме так і почалась ця історія.

    Минулого тижня нам зателефонувала дівчина Ніна і сказала: «Я з Львівського форуму, читаю про діток. А ще я музикант, ми - камерний оркестр капели «Трембіта» і ми хочемо провести концерт, а кошти, зібрані від продажу квитків, передати для допомоги онкохворим діткам. Вам потрібна така допомога?» Безумовно, нам потрібна така допомога! Нашим маленьким друзям потрібна будь-яка допомога! На жаль, кількість наших підопічних останнім часом невблаганно зростає, і справа не в тому, що нас краще знають за два роки роботи - просто дітей у відділеннях стало набагато більше. І іноді, бувають ситуації, коли доводиться сподіватися лише на допомогу небайдужих людей, які  шукають і знаходять можливість допомогти. 
    Отже, у наступний вівторок, 9 лютого, о 19:00 всіх львів'ян та гостей міста запрошуємо до Львівської обласної філармонії (вул. Чайковського, 7) на Благодійний концерт «Музика в теплих тонах». Від однієї назви стає тепліше на душі! Допомогти так просто - прийти на концерт, подарувати собі вечір прекрасної музики і зробити свій невеликий і неоціненний внесок для допомоги дітям.
    Кошти, зібрані під час концерту будуть витрачені на придбання препаратів та витратних матеріалів для дітей, які проходять лікування у відділеннях гематології (діти з хворобами крові) і хірургії (діти з пухлинами) Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні.

Марина Анісімова
БФ «Крила надії»
050 370 90 02