Новини / Четвер, 04 березня, 2010

Сидоров Юрчик - дуже добрі новини!

Про Юрчика вже давно не було новин, але вчора вони з'явилися і ці новини вартують будь-яких очікувань!

Наш маленький котик повернувся з Москви, де проходив сканування MIBG. І ось результат - все чисто! Юрчик здоровий! Чисто на місці пухлини, і чисто на місці незрозумілого новоутворення, яке знайшли при минулому обстеженні - воно виявилося невеликим запальним процесом після операції.
Новина стала просто приголомшливою і для московських фахівців, і для лікарів Львівської обласної, адже рік тому, коли малюк почав лікування, стан його було дуже важким.
Лише мамі відомо, скільки сліз вони виплакали на пару з Юрчиком під час лікування і скільки безсонних ночей провели.
Наш Юрій справжній переможець! Побільше б таких новин!
Зараз хлопчик почуває себе чудово, росте і розвивається, багато говорить, бігає, стрибає, малює,бавиться. Аналізи поступово піднімаються. Після Великодніх свят Юрчика чекають у Львівській обласній на комплексне обстеження. Так само десь раз на пів року йому належить їздити до Москви, обстежитися.
Величезне спасибі всім, хто допомагав і допомагає малюку! Своєю участю ви дуже підтримали Юрчика і його батьків в складний період їх життя, без вашої допомоги вони б не впоралися. Ви подарували цій сім'ї надію на щасливе майбутнє і віру в людей. Адже це так важливо, коли земля готова піти з-під ніг, раптом несподівано піймати простягнуту руку допомоги і зрозуміти, що ти не один! Спасибі вам за кожну молитву, за кожен телефонний дзвінок і за кожен благодійний внесок.
Як результат, ми маємо допитливого і здоровенького «чомучку» і бажаємо йому: «так тримати!»