Новини / Вівторок, 09 березня, 2010

Ігор Шеремета

Ігорчик як і раніше в лікарні, відкапав черговий блок ХТ. Зараз знову піднялася температура, знову грибкова інфекція і знову потрібен віфенд.

Сьогодні ми повинні викупити упаковку віфенда, яка була замовлена ще три тижні тому.
Минулого тижня з Італійської клініки, яка чекає Ігоря на пересадку кісткового мозку, прийшла відповідь, що ніхто з родини не підходить як донор.
Тепер починається пошук неродинного донора. Значить, у нас є близько 2-3 місяців на збір коштів на поїздку.
У минулий четвер на картці батьків було зібрано 369 гривень. Величезне спасибі всім, хто підтримує Ігорка. Дуже сподіваємося, що поки буде йти пошук донора - ми встигнемо зібрати необхідну суму на поїздку. Ми вже писали, що саму трансплантацію оплатить іноземний фонд, залишається зібрати гроші тільки на переліт і проживання - це близько 5 тисяч євро (приблизно 57000 гривень). Для батьків Ігора ця сума просто не підйомна, за роки лікування вони витратили всі заощадження, а цього року ще й старша сестричка закінчує школу, теж витрат не уникнути ... Ще й повінь, які щорічно очікуються в наших селах, вже встигла підтопити будинок, в якому живе Ігор. Самим батькам не впоратись, але ми віримо, що сума буде зібрана, адже небайдужих людей так багато, а Ігорчику дуже потрібна ТКМ, без пересадки йому не вижити.
Дуже потрібна фінансова допомога.
Увага! У реквізитах батька помінявся номер картки, на яку можна переводити кошти. Стара картка також дійсна і також працює, якщо ви переказали  туди кошти, вони в жодному разі не пропадуть, і будуть використані за призначенням, але збір тепер ведеться на нову картку.

Картковий рахунок батька

КБ ПриватБанк
№ рахунку 29244825509100
ЄДРПОУ 14360570
МФО 305299
Призначення: поповнення карти 5457 0820 5020 7799, Шеремета Василь Семенович, ІПН 2349706533, на лікування сина