Новини / Вівторок, 23 березня, 2010

Яромко Христинка - потрібна допомога!

У Львівській області живе дуже сумна дівчина з гарним ім'ям Христина. Коли пригріває сонце, Христина сидить у дворі, на свіжому повітрі і чекає в гості своїх подружок.

А мама Христини мріє зробити доріжку через двір з металевими перилами з боків, щоб Христина могла прогулятися, адже дівчинка не ходить самостійно.
З дитинства Христинка була звичайною дитиною, але в 2007 році захворіла, і правильний діагноз, на жаль, їй змогли поставити лише через півтора року. У Христинки лімфома Годжкінса, зараз вона закінчила основне лікування і знаходиться на підтримуючої хімії. Дівчинка приймає Остеогенон і кальцій-Д3 Нікомед вже майже 4 місяці, залишилося ще два, а це 6 упаковок Остеогенон вартістю 930 гривень (155 грн за упаковку) і велика упаковка кальцію вартістю 80 гривень. І того, потрібно 1010 гривень, препарату залишилося ще на тиждень і дівчинка ні в якому разі не повинна припиняти його приймати.
Тільки ось цих грошей у мами, на жаль, немає. Немає грошей і щоб через тиждень везти Христинку на планове обстеження, яке теж ні в якому разі не можна пропустити.
Христинці важко розмовляти, її не слухаються руки, і вона не ходить, вона часто буває в поганому гуморі, вона дуже виснажена довгою хворобою, але, не дивлячись на це, вона все одно справжня красуня і мама не втрачає надії поставити Христину на ноги у всіх прямих і переноснихзначеннях. Їм дуже потрібна допомога, вони живуть дуже скромно, грошей ледь вистачає на необхідне, а дитині після такого складного лікування потрібні особливі умови.
Мама весь час думає, чим би відволікти Христинку, як втішити. Зараз дівчинка почала плести з бісеру - і захоплююче, і корисно, і практично. Можливо, хтось підкаже і інші заняття, що захоплюють і допомагають розробляти руки? Христинці це дуже потрібно. Ми вже приготували для неї спеціальну глину і невеличку інструкцію, як ліпити намистини, сподіваємося, Христині сподобається.
Ще дівчинці дуже потрібен тренажер для ходьби. Хоч старенький, адже на новий грошей, все одно, немає. Може, в кого-то є такий не потрібний? Це б дуже допомогло нашій красуні, адже про повноцінну реабілітацію мама навіть і не мріє.
Будь-ласка, підтримайте Христинку. Вона дуже гарна дівчинка і їй зараз дуже важко.

Контактні телефони: 097 517 29 66, 095 495 33 19 Ганна, мама дівчинки.

Реквізити для надання допомоги:
Відділення ощадбанку№ 6383, м.Буськ
МФО 385134
ЗКПО 02762234
р/р 3739790004
особовий рахунок 32808, Яромко Ганна Миколаївна
Призначення: добровільна пожертва на лікування доньки.
Також кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Яромко Христини