Новини / Середа, 07 квітня, 2010

Наш паперовий ляльковий театр

Минулої суботи на занятті з дітками ми планували робити паперових великодніх зайчиків. Однак в ході роботи наше заняття перейшло у дещо інше, зате ще цікавіше русло.

   Діток на заняття прийшло мало. І це тішить, адже значить, що більшість з них мали змогу гарно відсвяткувати Великдень за межами лікарні та нарешті побувати вдома, де так затишно та завжди з любов’ю їх чекає вся родина.

    Отож спочатку на заняття прийшло двоє хлопчаків, і пізніше приєднався ще один малюк, який прокинувся після хімії.

  

Спочатку ми робили кроликів, щоб потім гратися ними в ляльковий театр. Але згодом вирішили, що набагато цікавіше буде, якщо в нашому театрі будуть не лише зайчики, а й багато інших цікавих тваринок. Так на світ зявилися наші кольорові паперові зайчики, корівоньки, котики, сонечка та інше.

   Зрештою наше заняття перейшло у виготовлення веселих окулярів з кумедними очками, оскільки маленький і дуууже жвавий Артьом теж хотів зробити разом з нами якусь цікаву паперову іграшку, але не мав терпіння довго сидіти над вирізанням мініатюрних деталей для будь-якої тваринки. Решта із задоволенням підтримала таку цікаву ініціативу. Саме ці смішні окуляри додали нам ще більше веселощів на занятті.

   Хотілося б побільше таких хороших занять проводити. Але наразі маємо змогу розважати та навчати діток ЛОДСКЛ лише раз на тиждень..