Новини / Вівторок, 13 квітня, 2010

Яромко Христинка - величезне спасибі!

Всім привіт і величезне спасибі від Яромко Христинки та її мами Ганни.

                                                                                   Після того, як ми написали про Христину, дуже багато людей відгукнулися допомогти дівчинці.Велике вам спасибі! Ви навіть не уявляєте, що означає ваша увага для цієї сім'ї!
  На рахунок мами загалом надійшло близько 6500 гривень, з них 5000 - на покупку заповітного і такого необхідного тренажера - бігової доріжки. Тепер залишилося знайти і доставити це диво Христинці - в їхньому районі тренажер купити ніде, так що доведеться везти його зі Львова, але це вже дрібниці, головне - що тепер він у Христинки буде і вона зможе потихеньку розробляти ноги. Дуже хочеться окремо подякувати тим людям, які зібрали і переказали кошти на тренажер - ви в буквальному сенсі допомагаєте Христинці зробити перший крок до того життя, про яке вона мріє і якого заслуговує. Сподіваюся, купити бігову доріжку получиться найближчим часом. 
  А Христинка зараз удома. До початку літа дівчинка буде приймати підтримуючу хімію, потім їй належить приїхати до лікарні на обстеження. Почуває Христинка себе трохи краще - весна, сонечко, можна сидіти на вулиці і дихати свіжим повітрям, звичайно, це піднімає настрій і покращує як моральний стан, так і фізичне самопочуття. Для Христинки у дворі зробили гойдалку, на якій вона може кататися, але для неї ще
бракує дашка, щоб захищав від сонця.
  Весна всім дарує надію, і надіям цієї сім'ї, схоже, дано виправдатися цієї весни, адже у світі стільки небайдужих людей, людей з великим серцем, нездатних пройти повз чужий біль. Я щиро вірю, що всі разом ми зуміємо допомогти Христинці!
  СПАСИБІ!