Новини / Четвер, 10 червня, 2010

Ура! Благодійна вечірка вдалася!

1 червня, у всесвітній День захисту дітей у Львові відбулась чергова подія нашого проекту «Допомогти легко », а саме, вечірка «Танці з викладачами ЛНМУ 2010».

Вечірка проводилась по шаблону програми «Танці з зірками», а зірками виступили викладачі медичного університету, і навіть професор гематолог. Після двомісячної підготовки, тренувань, біганини, балаканини та вирішення купи різних питань ми можемо стверджувати: вечірка вдалася на славу!
До фіналу дійшли шість пар учасників, кожна з яких складалась з викладача і студента Львівського медичного університету. Особливо хочеться відзначити ініціативність студентів, адже саме їм належала ідея провести вечірку і зробити її благодійною, а також мужність викладачів, які з готовністю підтримали своїх студентів і взяли участь у проекті, незважаючи на те, що вечірка випала на період сесії! Учасники вражали майстерністю виконання складних танцювальних постановок, за що величезне спасибі хореографам, і щирістю своїх емоцій. Загалом вечірка несла надзвичайно позитивний заряд, і переможцями в цьому конкурсі стали абсолютно всі, хто до нього долучився!
В рамках заходу було зібрано 14574 гривні на потреби онкохворих дітей, що лікуються у відділеннях гематології і хірургії Львівської обласної! Ще 850 гивень передала особисто від себе професор кафедри стоматології дитячого віку ЛНМУ Смоляр Н.І. Ми надзвичайно вдячні студентам, викладачам і керівництву Львівського медичного університету за підтримку, а також за бажання і готовність допомогти.
Висловлюємо щиру подяку усім, хто взяв на себе втілення в життя цього проекту, допомагав та співпрацював з нами протягом підготовки та під час акції! Особлива подяка організаторам: Приходько Сергію, Владиці Олі, Католіні Ніні Валерівні, Литвинюк Божені, директору БФ «Крила надії»Ліпській Наталії, що виступила в ролі хореографа, Ірі Брусиловській, що виступила генератором ідей танцювальних постановок, які учасники втілили на  паркеті, учасникам змагань, шановному журі, усім виконавцям та діджеям, які розважали гостей вечірки, та чарівним ведучим, студентам медичного університету Марті та Олесю. Велика подяка танцювальній школі Влада Ями, танцювальній студії «Jazzy school» та компанії Oral-B за надані подарунки для учасників конкурсу.
Дякуємо усім, хто прийшов на вечірку та зробив свій внесок для допомоги хворим діткам!
Восени ми плануємо провести схожу акцію. Маємо безліч цікавих ідей, тому сподіваємось, що ініціативу ЛНМУ підтримають і інші Львівські ВНЗ.
Допомогти легко!