Новини / П'ятниця, 02 липня, 2010

Кумедні перетворення :)

Минулої суботи нам вдалося перетворити кумедних чубатих колобків на веселих восьминогів. Як? – Дивіться далі!

Отже, аби здійснити такі чарівні перетворення, для початку нам довелося створити цих же колобків. Для цього нам знадобилося чимало цікавих матеріалів: це і надувні кульки, і нитки, і фарби,і навіть трохи фантазії. :)

Роботи ніби й небагато, але попрацювати таки довелося.

Спершу ми надували кульки і завязували їх, аби вони не поздувалися. Далі треба було попотіти над створенням кумедних чубчиків із ниток. Після цього заняття плавно перетекло із рукоділля в чисто художнє русло: малювання нашому колобочку очей, а також розфарбовування його «шкіри» різними кольорами.

Таким чином, при перевертанні розфарбованого колобочка чубчиком донизу у нас виходив вже не чубатий колобочок, а справжній веселий восьминіг. Можливість такого перетворення робить іграшку ще кумеднішою та цікавішою.

Дехто з діток вирішив намалювати своєму колобку ще й вушка, носик, ротик. Вони виходили дуже симпатичними й усміхненими.

Однак наявність носика, ротика і брів ліквідувала можливість перетворення колобочка на восьминога. Хоча це аж ніяк не псувало забавки, та й самої атмосфери на занятті.