Новини / Середа, 11 серпня, 2010

Львівська лікарня - допомога потрібна і великим, і маленьким.

Знову потрібна допомога для Федіса Іллі. Так вийшло, що малюк, здавалося, майже вислизнув з лап підступної хвороби ... Виявилося, що тільки здавалося.

Навесні сім'я з хорошими новинами повернулася з Москви - сканування показало, що все чисто. А через кілька днів, МРТ у Львові показало новоутворення. Відповіді на запитання «як так?» на жаль немає. А сканування в Польщі, де вирішили зробити повторне обстеження, підтвердило наявність новоутворення, хоча залишалася надія, що це післяопераційний рубець. З висновками поїхали до Києва, і, на жаль, таки пухлина ...
У Іллі нейробластома - одне із самих підступних дитячих онкозахворювань. Шалено хотілося вірити, що Іллюша зміг, поборов, переміг! Але дуже часто все не так як хочеться. Ілля з мамою знову у відділенні. Малюкові призначений гікамт
ин, він же топотекан. На курс піде 2 флакона, вірніше, піде тільки невелика частина з одного флакона в перший день та з іншого - у другій. Препарат не зберігається відкритим і не буває меншою дозування, ніж 4 мг. Але іншого виходу немає. Зараз вся надія на топотекан.
На перший курс препарат є - 1 флакон був у відділенні, 1 флакон, вартістю 2100 гривень ми змогли купити. А на другий курс, який повинен бути через місяць - навіть думати не хочеться про ускладнення, які можуть його відстрочити - знадобиться ще 2 флакона вартістю 4200 гривень.
Завтра Ілля заступає на хімію. Мав  заступати сьогодні, але не змогли поставити підключковий катетер. Потрібен вшивний центральний венозний, його купівля відтягнула б хімію ще на кілька днів, але, на щастя, катетер для малюка знайшовся.
Тепер залишається тримати кулачки і сподіватися, що препарат подіє. Дуже потрібна допомога на придбання 2 флаконів топотекана для Федіса Іллі.
Допоможіть, будь ласка! Вони так вірять в перемогу!
Реквізити для надання допомоги на сторінці малюка

 
Так само дуже потрібна допомога для Рягіной Надійки. Сьогодні наша красуня заступає на останній блок хіміотерапії. Основна хімія є. І дуже потрібен уромітексан, вірніше, сам уромітексан теж вже є у мами на руках, але за нього потрібно заплатити.
З якоїсь невідомої нам причини препарат тимчасово зник з продажу, ми не змогли закупити необхідну кількість препарату для відділення хірургії. А так як блок затягувати не можна, препарат замовили в Росії, і він приїхав. За 3 упаковки потрібно заплатити 1500 гривень готівкою - ми не можемо оплатити препарат по перерахунку, а готівкових є тільки 350 гривень ...
Допоможіть зібрати суму, якої бракує - всього лише 1150 гривень, і вони потрібні готівкою. Мамі Надійки буде дуже складно зібрати цю суму, вся надія у нашій Надії на допомогу небайдужих людей ...
Гроші можна передати мамі в лікарні, або через волонтерів БФ «Крила надії».