Новини / Четвер, 26 серпня, 2010

Галявина метеликів :)

Літо продовжується – і ми продовжуємо літню тематику.

Цього разу в лікарні з дітками ми знову мали цікаве і веселе завдання - робили метеликів. Точніше, власне, робили їх наші волонтери, а дітям було доручено надати їм красивого вигляду з допомогою різноманітних акрилових фарб і контурів. Для розфарбовування ми використали і звичайний акрил, і глянцевий, і перламутровий, і металік, і навіть флуоресцентний.

Але найцікавішим фактом є те, що на занятті ми використали абсолютно нетипові матеріали - наших метеликів ми виготовляли не з чого іншого, як із залишків від ролокасет, що були передані фонду однією з наших давніх фондівських друзів та помічниць, яка, власне, і затіяла встановлення цих самих ролокасет у відділеннях хірургії та гематології ЛОДСКЛ, що знаходиться по вулиці Дністерській 27. :)

Отож тепер більш детально по відділеннях:

У хірургії на колективне заняття прийшло троє діток. Всі вони перебувають на лікування в загальній хірургії. Решті діток, які не змогли взяти участь в занятті через стан здоровя,  матеріали було передано для виконання творчого завдання у палатах.

У відділенні гематології на заняття, як завжди, прийшла наша Анічка Калиневич.

Її метелики вийшли схожими на крилаті веселки.

Юрчик теж самостійно і дуже акуратно розмальовував своїх двох метеликів. А Миколка створював свої власні «шедеври», комбінуючи різні відтінки фарб.  А решті діток, що були змушені залишатися у палатах, матеріали було залишено для самостійного виконання завдання. Як діти, так і волонтери приклали максимум умінь, фантазії і фарб, аби створити свого неповторного кольорового метелика.

Неймовірно веселим заняттям для наймолодшиш художників виявилося висушування метеликів звичайнісіньким феном для волосся. :)

Як ви вже зрозуміли, усі ми гарно провели час за розмальовуванням ролокасетних метеликів :), спілкуючись та жартуючи про свої «мистецькі здобутки». Тож протягом заняття панувала весела й «кольорова» атмосфера, яка надихає діток на виздоровлення, а нас – на пошуки нових цікавих завдань для творчих занять.

 

 

 

Наталя Баландюк

БФ «Крила надії»

032 240 76 13

 

          Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.