Новини / Вівторок, 07 вересня, 2010

Яромко Христинка - потрібно 1080 гривень!

Всім привіт від Яромко Христинки та її мами.

 

           Дівчата зараз удома, Христинка посилено займається на тренажері, який вони змогли купити завдяки небайдужим людям. У цьому плані у нашої красуні справжній прорив - Христина стала значно самостійнішою, вона вже не така безпорадна і без мами може робити деякі хатні справи, обслуговувати себе, трохи готувати. Це дуже добре.
        Христинці дуже подобається займатися - і результат помітний, і енергію можна викинути, і від сумних думок відволіктися. А вони є, ці самі сумні думки ... Адже подружки роз'їхалися вчитися, виходять заміж, деякі вже навіть заводять дітей.
        Мама Христинки старається зі всіх сил - завдяки допомозі небайдужих людей вони не тільки змогли купити тренажер, а й провели в будинок газ, зробили металеві поручні в саду і біля будинку - тепер Христина може прогулятися самостійно.
        Але фінансовий стан сім'ї залишається дуже важким. Христині продовжили курс остеогенону і кальцію Д3 Нікомед ще на 4 місяці - це 12 упаковок остеогенону і 300 таблеток кальцію. 6 упаковок остеогенону ми змогли купити, а на решту препаратів знадобиться ще 1080 гривень. Так само постійно потрібні гроші на заспокійливе для Христинки - іноді доводиться дуже не легко боротися з нервами ...
         Христині та її мамі дуже потрібна підтримка. Одного разу ви вже дуже допомогли їм. Будь ласка, не пройдіть повз і на цей раз - адже сподіватися їм більше абсолютно ні на кого!
Дуже потрібна допомога.

Кошти можна переказувати на реквізити БФ "Крила надії", вказавши в призначенні : Добровільна пожертва для Яромко Христини