Новини / Середа, 29 вересня, 2010

Бистриченко Саша - величезне спасибі!

Минуло всього півтора місяці з тих пір, як на сайті з'явилося прохання про допомогу Сашкові Бистриченко. З тих пір відбулося багато важливих подій, і, озираючись на них, дуже хочеться сказати СПАСИБІ! Але, все по порядку.

Писати про те, що Саші потрібна операція вартістю 15 тисяч доларів було просто страшно - страшно, що не зберемо, страшно, що не встигнемо. Але Сашко виявився небайдужим величезній кількості людей, серед яких ті, з ким Сашко знайомий вже давно, і ті, хто дізнався про хлопця тільки зараз. Статті в інтернеті, сюжет по НТН, величезна кількість дзвінків від різних людей ... За два тижні було зібрано 30000 гривень! Ми просто із завмиранням серця перевіряли надходження.
Однак сума в 15 тисяч доларів, як і раніше, була недосяжною.
Але Саша пройшов лікування в Спіженка, операція на кібер-ножі відбулася, обстеження і лікування повністю оплатила Марина з Києва. Дуже не просто писати про це, тому що Марина сама нещодавно втратила сина, саме кошти зібрані на його лікування і були передані Саші. Саме ці кошти допомогли повернути надію і Саші, і батькам, і всім, хто знає і любить хлопця. Операція пройшла успішно і ми твердо впевнені, що тепер у Сашка все буде добре! Спасибі Вам.
До Києва Сашко вже їхав з обнадійливими новинами. МРТ, яке робили перед поїздкою, показало, що пухлина, яка за два місяці з нічого виросла практично до 2 см, припинила свій ріс після прийому препарату темодал. Зараз, після операції, Саші розписано 6 курсів темодалу,після кожних двох - контрольне МРТ.
Загалом для Саші було зібрано близько 58000 гривень, 32000 з них - на рахунок БФ «Крила надії». Батьки хлопця досі не можуть прийти до тями, їм дуже важко повірити, що всі, хто коли-небудь стикався з Сашею, захотіли допомогти - це учні та викладачі львівських гімназій «Сихівська» і Євшан, інституту, де навчався Сашко, збори католицької молоді , батьки однокласників, сусіди, друзі, співробітники Іри та Андрія, батьків хлопця. А що вже говорити про допомогу, надану абсолютно незнайомими людьми. Величезне спасибі всім ВАМ, всім, хто допоміг давньому другу, і всім, хто не пройшов повз чужу біду.
Сашу завжди відвідували друзі, але зараз відвідувачів стало ще більше, і це чудово, Саші просто ніколи хандрити і розслаблятися, потрібно весь час тримати себе у формі і продовжувати працювати над собою.
Зараз за планом у Саші два курси темодалу, потім МРТ. Препарат вже куплений, два курси обійшлися в 26564,20. Кошти, що залишилися, підуть на покупку темодалу на подальші курси, купівлю супроводжуючих препаратів, обстеження та поїздки до Києва в інститут нейрохірургії, і до Одеси, в клініку Філатова.
Ми впевнені, Сашко обов'язково використовує свій шанс!
Величезне спасибі всім!