Новини / Вівторок, 26 жовтня, 2010

30 жовтня – благочинна гра DozoR.Lite у Львові!

З іншого боку реальності ніч виглядає зовсім не такою... Сірі квартали перетворюються в підсвічені казкові замки... Старі будівлі древніми левами дивляться на дивовижний світ, охайно прихований під синім оксамитом... Додайте до цієї романтики швидкість, інтелект і бажання бути першим – і отримаєте гру DozoR...

 

             30 жовтня 2010 року нічні екстремальні ігри DozoR у Львові запрошують на благочинну гру студентів та молодь, працівників компаній, автомобільні клуби, журналістів і всіх, хто готовий допомогти дітям, які цього потребують.
            Всі кошти, зібрані на грі, будуть передані благочинному фонду "Крила надії" для допомоги онкохворим дітям. Вартість участі в грі становить 180 грн. (з команди) + на розсуд гравців.
            Реєстрація команд на сайті www.lite.dzzzr.ru
 
            Благодійний фонд "Крила надії" створено для допомоги онкохворим дітям. Висока вартість лікування та нестача державного фінансування не дозволяє батькам цих дітей самотужки оплатити лікування. Допомога онкохворим дітям та відділенням, де ці діти проходять лікування, і надалі залишається основним пріоритетом діяльності фонду.
            Ми запрошуємо вас взяти участь в грі, де переможе не найсильніша команда, а в першу чергу добро. Найкращим подарунком для всіх учасників стане не звичайний приз, а тепле і щире "Дякую" дітей та їх батьків. Ми втілюємо цю гру в життя заради Життя.
 
 
            Коротко про проект нічних екстремальних ігор DozoR
 
            DozoR – це інтерактивна динамічна гра з елементами логіки і ризику. Мета гри: пройти рівні – знайти коди в зашифрованих місцях.
Граючи в DozoR, можна краще пізнати своє місто, його історію. В грі все відбувається як в житті: розвиваєш свої комунікаційні можливості, знаходиш виходи з важких ситуацій. DozoR – це можливість жити активніше і цікавіше.
            Все, що вам потрібно для участі в грі 30 жовтня – автомобіль, ліхтарик, карта міста, мобільний телефон, команда ваших друзів/співробітників і бажання допомогти!
            Про правила гри. В грі може брати участь не більше 30 команд. Команда складається з гравців, завдання яких полягає в пошуку коду на місці. Гра починається о 22.00 з того, що всі команди отримують завдання першого рівня. Знайшовши правильний код, команда вводить його в браузері на мобільному телефоні і якщо код вірний, то отримує наступне завдання. Всього в грі 7-8 місій (також є бонусні завдання). Пройшовши їх першими, команда стає переможцем.
 
 
            Детальні правила гри, завдання, статистику, відгуки учасників ви знайдете на сайті:
 
 
За додатковою інформацією звертайтесь до організатора DozoR.Lite у Львові
Анастасія Шиманська
www.lite.dzzzr.ru/lvov                 
тел. +38 (050) 1810116,
ICQ#: 405-978-211