Новини / Субота, 25 грудня, 2010

Розписуємо ялинкові кульки! :)

Все ближче підбираються до нас новорічні свята. Тому наші заняття з кожним разом все глибше передають новорічну атмосферу.

Чи не головним атрибутом Нового року є прикрашена ялинка. Тому минулої суботи ми вирішили пофантазувати у цій області, а саме: зайнятися розписом та декоруванням ялинкових кульок.

У відділенні гематології діток на загальному занятті було багато.

Одним із найактивніших серед них виявився наш непосидючий Миколка. Цього разу він неабияк здивував нас своєю завзятістю та витривалістю. Хлопчина, якому зазвичай важко всидіти бодай до половини заняття, спромігся розмалювати аж три(!) ялинкові кульки. І був страшенно задоволений корисно проведеним часом і результатом своєї праці.

Була на занятті і Танічка Дзюба. Дівчинка також активно підтримувала творчий процес. І, що дуже тішить, - була в хорошому гуморі.

Віктор теж завзято розписував кульки разом зі всіма.

Не обійшлося творче дійство і без Іри.

Але найвеселішим на занятті виявилося висушування розписаних іграшок на ручці від дверей. Найбільше сміху було після того, як двері відкрили з іншого боку – і усі кульки порозкочувалися по підлозі. Добре,що наші кульки пластикові! В іншому випадку було б непереливки. Щоправда, фарбу змивати з підлоги нам таки довелося :)

У відділенні хірургії на загальному занятті діток було не так багато, адже більшість діток на вихідні поїхали додому. Зате ті, хто залишився, попрацювали не менш результативно і також розписали чимало симпатичних новорічних кульок.

Найактивнішою тут була маленька Валентина.

Розпис ялинкових кульок виявився надзвичайно цікавим заняттям для дітлахів. Окрім цього, суботнє заняття пройшло у неймовірно веселій атмосфері і всі були просто у захваті. Тож, нам доведеться прикласти чимало зусиль, аби не розчарувати наших маленьких друзів на наступному творчому занятті.

 

 

                 Наталя Баландюк

                                                БФ «Крила надії»

                                                 032 240 76 13

 

Проект «Терапія радістю» здійснюється  за підтримки Львівської міської ради.