Новини / Четвер, 30 грудня, 2010

Левицький Владислав - терміново потрібно 5 тисяч євро!

Дуже потрібна допомога малюку з хірургії ЗУСДМЦ.

Владислав проходить хіміотерапію у Львові, все йшло за планом і не погано, попереду залишилось ще два блоки. Тиждень тому дитині зробили контрольне МРТ голови, яке з вашою допомогою ми змогли оплатити. МРТ показало, що пухлина мінімально збільшилася, а кіста зменшилася праворуч, але збільшилася зліва ...
Результати МРТ переслали до Німеччини, доктору, який оперував дитину. Виявилося, шунт, який ставили малюкові в Бонні, забився і в голові збирається рідина. Потрібна ревізія, от тільки у наших фахівців немає досвіду з встановлення та ревізії таких шунтів ... Відповідно, в нас провести операцію неможливо.
Шунтування в Бонні, обійшлося батькам в 7,5 тисяч євро, плюс 1 тисяча євро на переліт-харчування-проживання. Зараз вже є запрошення з клініки на 12 січня, попередня вартість 5 тисяч євро, ну і супутні витрати складуть близько 1 тисячі євро, як минулого разу.
Грошей у батьків немає, попередні поїздки та операції за кордоном вони оплачували самостійно. І часу дуже мало, та ще й попереду свята. Ціна питання - життя дитини, якщо шунт не буде працювати - для Владиславчика все закінчиться ...
А в новорічні свята так відчайдушно хочеться вірити у диво, у казку, хочеться вірити, що всі твої рідні і близькі будуть здорові і щасливі. Для батьків Владика ці свята будуть розбавлені тривожним очікуванням «бути чи не бути», і під Новий рік бажання вони загадають одне єдине - щоб їх хлопчик був здоровий!
Допоможіть зібрати кошти на операцію.

Телефон тата 0978415515, Руслан

Реквізити для надання допомоги:
Укрсоцбанк
МФО 325019
ОКПО 09325011
Транзитний рахунок 29241600088861
Призначення платежу - поповнення СКР 26253600079968, Пастушок Ярослава Петрівна, благодійна допомога на лікування онука.

Також кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Левицького Владислава.