Новини / П'ятниця, 18 лютого, 2011

Подарунки від VAB Банку!

У відділенні хірургії ЗУСДМЦ з'явився ще один інфузомат і сто витратних систем для його експлуатації - допомогли в цьому співробітники і керівництво VAB Банку!


Ми часто пишемо про те, що допомагати легко, і це дійсно так, коли навколо стільки небайдужих людей. Страшно згадати, але ще рік тому у відділенні хірургії було, як ми тоді писали, «два з половиною інфузомата». За рік їх кількість збільшилася до шести, і всі вони були придбані на кошти благодійників.

Сьогодні, завдяки VAB Банку, їх уже сім. Це означає, що вже не один малюк, а відразу кілька дітей можуть одночасно заступати на хіміотерапію, що істотно оптимізує процес лікування і полегшує життя втомленій мамочці.

Передача інфузомата фактично співпала з Днем онкохворої дитини.



            У середу відділення хірургії відвідали три чудові співробітниці з VAB Банку - Наталія Пахолко, Галина Гавриленко та Оксана Юсько, щоб познайомитися з відділенням, персоналом і, звичайно ж, з дітками.

Для наших маленьких друзів гості принесли подаруночки - веселі скарбнички-свинки з цукерками всередині і ключиком.

Кожна дитина отримала подарунок зі словами «Одужуй, будь ласка!» Було дуже зворушливо спостерігати несміливі посмішки мам і хвилювання діток, чиї цікаві ручки відразу тягнулися до заповітного ключику :) 

З VAB Банком ми знайомі і дружимо вже давно, у відділенні досі «живуть» стільці і шафа, передані банком, а співробітники банку неодноразово відвідували заняття з арт-терапії в якості волонтерів.

Від імені лікарів, медсестер, мам хворих діток та від себе особисто, ми говоримо ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ VAB Банку за маленьке свято у відділенні і такий необхідний інфузійний насос! І величезне спасибі МБФ «Дар надії» за організацію і проведення такої чудової акції, а також компанії B-Braun, що так оперативно доставила обладнання. Дуже сподіваємося, що ця співпраця буде довгою і плідною і що у цього чудового прикладу буде багато послідовників.